Kuruluş Osman Dizisine Yılın Transferi

ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'a yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son katılan isim ise dünyaca ünlü.

  1. İkinci sezonuyla beraber yepyeni isimleri kadrosuna katan Kuruluş Osman transferlerine doymuyor. Son olarak dünyaca ünlü bir isim Kuruluş Osman dizisine transfer oldu. Dizinin dikkat çeken yeni transferi, dünyaca ünlü Azerbaycanlı kick boksçı Zabit Samedov oldu.

    İkinci sezonuyla beraber yepyeni isimleri kadrosuna katan Kuruluş Osman transferlerine doymuyor. Son olarak dünyaca ünlü bir isim Kuruluş Osman dizisine transfer oldu. Dizinin dikkat çeken yeni transferi, dünyaca ünlü Azerbaycanlı kick boksçı Zabit Samedov oldu.

  2. Zabit Samedov'un "Kuruluş Osman" kadrosunda yer alması özellikle Türk dünyasında heyecan yaratırken, ünlü kick boksçunun kadroya katıldığını dizinin yapımcısı, senaryo yazarı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesaplarından şu sözlerle duyurdu:

    Zabit Samedov'un "Kuruluş Osman" kadrosunda yer alması özellikle Türk dünyasında heyecan yaratırken, ünlü kick boksçunun kadroya katıldığını dizinin yapımcısı, senaryo yazarı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesaplarından şu sözlerle duyurdu:

  3. "Tüm dünyada başarılarıyla göğsümüzü kabartan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman dizisine katıldı. Can Azerbaycan'a selam olsun. Ordularımız Muzaffer olsun"

    "Tüm dünyada başarılarıyla göğsümüzü kabartan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman dizisine katıldı. Can Azerbaycan'a selam olsun. Ordularımız Muzaffer olsun"

  4. Öte yandan Samedov, dizinin bu çarşamba yayınlanacak 35'inci bölümünde ilk kez seyirci karşısına çıkacak.

    Öte yandan Samedov, dizinin bu çarşamba yayınlanacak 35'inci bölümünde ilk kez seyirci karşısına çıkacak.

  5. Zabit Samedov kimdir?: Boksör, 21 Temmuz 1984 tarihinde Azerbeycan'da dünyaya geldi, Belarus (Beyaz Rusya) vatandaşıdır.

    Zabit Samedov kimdir?: Boksör, 21 Temmuz 1984 tarihinde Azerbeycan'da dünyaya geldi, Belarus (Beyaz Rusya) vatandaşıdır.

  6. Ailesi ile birlikte 10 yaşında Minsk'e taşınan Samedov, profesyonel kariyerinde şu ana kadar 62 maça çıktı, bunlardan 56'sını kazanıp 6'sında yenildi. Boy 1.85 m, kilo 92 kg ve Lakabı 'Maugli'dir.

    Ailesi ile birlikte 10 yaşında Minsk'e taşınan Samedov, profesyonel kariyerinde şu ana kadar 62 maça çıktı, bunlardan 56'sını kazanıp 6'sında yenildi. Boy 1.85 m, kilo 92 kg ve Lakabı 'Maugli'dir.

  7. 2001 yılında profesyonel olan Zabit Samedov, Belaruslu bir diğer kickboksçu olan, süper ağır sıklette önemli başarılara sahip olan Alexey Ignashov'a antrenman partnerliği de yapmıştır.

    2001 yılında profesyonel olan Zabit Samedov, Belaruslu bir diğer kickboksçu olan, süper ağır sıklette önemli başarılara sahip olan Alexey Ignashov'a antrenman partnerliği de yapmıştır.

  8. K-1 Dünyasında Avrupa Kıtasındaki çeşitli turnuvalardaki başarılarıyla bilinen Samedov, son derece iyi Türkçe biliyor.

    K-1 Dünyasında Avrupa Kıtasındaki çeşitli turnuvalardaki başarılarıyla bilinen Samedov, son derece iyi Türkçe biliyor.