Masterchef'ten Kovulan Uğur Nasıl Veda Etti

Masterchef Türkiye 29 Kasım 2020 eleme gecesine Uğur Yılmaz Deniz'in vedası damga vurdu. Uğur Yılmaz Deniz twitleri ortaya çıkınca Acun Ilıcalı tarafından kovulmuştu. Peki bu veda nasıl oldu, Uğur nasıl gönderildi onun dışında Masterchef'te elenen var mı?

  1. Masterchef Türkiye yarışmasında kim elenecek sorusunun yanıtından çok Uğur Yılmaz Deniz'in gidişi merak ediliyordu. Hatırlanacağı gibi geçen hafta Acun Ilıcalı, Uğur Deniz Yılmaz'ı Masterchef'ten kovduğunu duyurmuştu. Buna gerekçe olarak da büyük kısmı 2012 yılına ait olan Uğur'un edep sınırlarını aşan twitleri gösterilmişti. O dönemde henüz 18 yaşında olan Uğur, ergen dönemlerinde attığı twitlerin faturasını fenomen yarışmada ödedi. Peki Masterchef 29 Kasım 2020 elemesinde neler oldu, Uğur'un twitlerinde neler var, yarışmadan nasıl gönderildi? İşte merak edilen geceye dair bilgiler:

    Masterchef Türkiye yarışmasında kim elenecek sorusunun yanıtından çok Uğur Yılmaz Deniz'in gidişi merak ediliyordu. Hatırlanacağı gibi geçen hafta Acun Ilıcalı, Uğur Deniz Yılmaz'ı Masterchef'ten kovduğunu duyurmuştu. Buna gerekçe olarak da büyük kısmı 2012 yılına ait olan Uğur'un edep sınırlarını aşan twitleri gösterilmişti. O dönemde henüz 18 yaşında olan Uğur, ergen dönemlerinde attığı twitlerin faturasını fenomen yarışmada ödedi. Peki Masterchef 29 Kasım 2020 elemesinde neler oldu, Uğur'un twitlerinde neler var, yarışmadan nasıl gönderildi? İşte merak edilen geceye dair bilgiler:

  2. Masterchef Türkiye'de daha önce eşine sadece bir kez rastlanan bir diskalifiye olayı gerçekleşti. 2018 sezonunda da Masterchef Murat Özdemir, Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan kovulmuştu. Murat Özdemir o dönem sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya ağır hakaretler etmiş ve devamında da bir çok skandalla gündeme gelmişti. Psikolojik sorunları olan Murat'ın diskalifiyesinden bu yana ilk kez Acun Ilıcalı ilk kez bir yarışmacıya kapıyı gösterdi. Üstelik de son 8'e kaldığı haftada bunu yaptı. Acun Ilıcalı'nın geçen hafta kovduğu Uğur Yılmaz Masterchef'e bu hafta veda etti.

    Masterchef Türkiye'de daha önce eşine sadece bir kez rastlanan bir diskalifiye olayı gerçekleşti. 2018 sezonunda da Masterchef Murat Özdemir, Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan kovulmuştu. Murat Özdemir o dönem sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya ağır hakaretler etmiş ve devamında da bir çok skandalla gündeme gelmişti. Psikolojik sorunları olan Murat'ın diskalifiyesinden bu yana ilk kez Acun Ilıcalı ilk kez bir yarışmacıya kapıyı gösterdi. Üstelik de son 8'e kaldığı haftada bunu yaptı. Acun Ilıcalı'nın geçen hafta kovduğu Uğur Yılmaz Masterchef'e bu hafta veda etti.

  3. Masterchef eleme gecesi  <br>  Masterchef Türkiye'de son eleme oyununu mavi takım kazanınca kırmızı takım dokunulmazlık oynadı. Bu oyunun galibi Emir olurken, Barbaros ve Eray eşit oy aldı. Bunun üzerine potaya gidecek ismi kaptan Sefa seçti ve Barbaros'u gönderdi. Daha önceki oyunlarda Uğur ile Sefa eleme potasına düşen isimler olmuştu. Herkes elenecek isimden çok Uğur'un yarışmadan nasıl gönderileceğini merak ediyordu.

    Masterchef eleme gecesi
    Masterchef Türkiye'de son eleme oyununu mavi takım kazanınca kırmızı takım dokunulmazlık oynadı. Bu oyunun galibi Emir olurken, Barbaros ve Eray eşit oy aldı. Bunun üzerine potaya gidecek ismi kaptan Sefa seçti ve Barbaros'u gönderdi. Daha önceki oyunlarda Uğur ile Sefa eleme potasına düşen isimler olmuştu. Herkes elenecek isimden çok Uğur'un yarışmadan nasıl gönderileceğini merak ediyordu.

  4. Masterchef'te kim elendi Uğur nasıl gönderildi?<br>    Masterchef eleme gecesinde potada olan 3 yarışmacı stüdyoya alındı. Şefler Barbaros ve Sefa'yı doğrudan yukarıya balkona gönderdiler. Acun Ilıcalı'nın kovduğu Uğur'u ise karşılarına davet ettiler. Somer Şef sosyal medyada çıkan haberleri biliyorsun, senin yarışmaya devam etmenin uygun olmayacağına karar verdik. Senin görüşlerini de alalım dedi. Uğur ise ağlayarak şunları söyledi:  <br>  -2012'de sosyal medyaya başladığımda hiç aklımda böyle şeyler yoktu. Ailevi problemler yaşamıştım. O yüzden saldırgandım ve her yere saldırdım. Seneler geçtikçe olgunlaşıyor insan pişmanım. Acun medyadan ve herkesten özür diliyorum. O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben. Ne desem bilmiyorum şef ben. Ben keşke herkesin tanıdığı Uğur'u göstermek isterdim. Geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur kesinlikle ben değilim. Benim bir ailem var ve onların karşısında bu şekilde çıkmaktan dolayı özür diliyorum...'  <br>  Uğur bu noktadan sonra sözlerine devam edemedi ve masaya kapaklanıp ağladı. Onunla birlikte Emir ve diğer yarışmacılar da ağladı.   Somer Şef ise 'Bunu biz biliyoruz, seninle tanışan zaman geçiren herkes bunu görecektir' dedi. Mehmet Şef ise 'Sen burda özürünü diledin, gerekenleri söyledin, bizim insanlarımızda büyüklüğünü gösterecektir.  Buraya gelmeye yüzüm yoktu, sizin yüzünüze bakmaya utandım.

    Masterchef'te kim elendi Uğur nasıl gönderildi?
    Masterchef eleme gecesinde potada olan 3 yarışmacı stüdyoya alındı. Şefler Barbaros ve Sefa'yı doğrudan yukarıya balkona gönderdiler. Acun Ilıcalı'nın kovduğu Uğur'u ise karşılarına davet ettiler. Somer Şef sosyal medyada çıkan haberleri biliyorsun, senin yarışmaya devam etmenin uygun olmayacağına karar verdik. Senin görüşlerini de alalım dedi. Uğur ise ağlayarak şunları söyledi:
    -2012'de sosyal medyaya başladığımda hiç aklımda böyle şeyler yoktu. Ailevi problemler yaşamıştım. O yüzden saldırgandım ve her yere saldırdım. Seneler geçtikçe olgunlaşıyor insan pişmanım. Acun medyadan ve herkesten özür diliyorum. O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben. Ne desem bilmiyorum şef ben. Ben keşke herkesin tanıdığı Uğur'u göstermek isterdim. Geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur kesinlikle ben değilim. Benim bir ailem var ve onların karşısında bu şekilde çıkmaktan dolayı özür diliyorum...'
    Uğur bu noktadan sonra sözlerine devam edemedi ve masaya kapaklanıp ağladı. Onunla birlikte Emir ve diğer yarışmacılar da ağladı. Somer Şef ise 'Bunu biz biliyoruz, seninle tanışan zaman geçiren herkes bunu görecektir' dedi. Mehmet Şef ise 'Sen burda özürünü diledin, gerekenleri söyledin, bizim insanlarımızda büyüklüğünü gösterecektir. Buraya gelmeye yüzüm yoktu, sizin yüzünüze bakmaya utandım.