Garip Bir Olay: 6 Mezar Çöktü Bakın Nedeni Neymiş

ADIYAMAN'da çöken mezarlar görenleri tedirgin etti. Toplam 10 mezarda bu durum yaşandı. Çökmenin nedeni hakkında bilgi verildi.

  1. Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlık alanında bulunan 6 mezada çökme  ve 4 mezarda ise hasar meydana geldi. Bu olaya, birkaç gün önce meydana gelen aşırı yağışların neden olduğu söylendi.

    Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlık alanında bulunan 6 mezada çökme ve 4 mezarda ise hasar meydana geldi. Bu olaya, birkaç gün önce meydana gelen aşırı yağışların neden olduğu söylendi.

  2. Çöken mezarları fark eden vatandaşlar Adıyaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünü arayarak durumu anlattı.

    Çöken mezarları fark eden vatandaşlar Adıyaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünü arayarak durumu anlattı.

  3. Kısa sürede harekete geçen Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, çöken mezarlarda çalışma başlattı.

    Kısa sürede harekete geçen Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, çöken mezarlarda çalışma başlattı.

  4. Belediye ekiplerinin çalışmaları sonrasında mezarlar düzeltilerek sağlamlaştırıldı.

    Belediye ekiplerinin çalışmaları sonrasında mezarlar düzeltilerek sağlamlaştırıldı.

5 Aralık 2020