Ünlü Anketçi 'İlginç Şeyler Oluyor' Notuyla Paylaştı!

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yapılan son seçim anketini "İlginç şeyler oluyor" notuyla paylaştı. Ankette; AK Parti yüzde 34 ile zirvede yer alırken, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin oylarını toplamda yüzde 5'e yükseltmesi dikkat çekti.

  1. CHP ve İYİ Parti'nin büyük ortak oldukları Millet İttifakı erken seçim için bastırırken önemli bir anket yayımlandı.  Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Objektif Araştırma şirketine ait son anketin sonuçlarını "İlginç şeyler oluyor" notuyla paylaştı.

    CHP ve İYİ Parti'nin büyük ortak oldukları Millet İttifakı erken seçim için bastırırken önemli bir anket yayımlandı. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Objektif Araştırma şirketine ait son anketin sonuçlarını "İlginç şeyler oluyor" notuyla paylaştı.

  2. AK Parti birinici   <br>  27 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında 30 büyükşehirde 16 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ankette AK Parti'nin oy oranı yüzde 34, CHP'nin oy oranı ise 26,7 olarak belirlendi.

    AK Parti birinici
    27 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında 30 büyükşehirde 16 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ankette AK Parti'nin oy oranı yüzde 34, CHP'nin oy oranı ise 26,7 olarak belirlendi.

  3. DEVA ve Gelecek yükselişte<br>    Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi ile ekonominin eski patronu Ali Babacan'ın DEVA Partisi'nin toplamda yüzde 5'e yakın oy alması dikkat çekti.

    DEVA ve Gelecek yükselişte
    Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi ile ekonominin eski patronu Ali Babacan'ın DEVA Partisi'nin toplamda yüzde 5'e yakın oy alması dikkat çekti.

  4. İşte "ilginç şeyler oluyor" notuyla kamuoyuyla paylaşılan anketten çıkan kritik sonuçlar...

    İşte "ilginç şeyler oluyor" notuyla kamuoyuyla paylaşılan anketten çıkan kritik sonuçlar...

  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan lideriliğindeki AK Parti yüzde 34 ile zirvedeki yerini koruyor.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan lideriliğindeki AK Parti yüzde 34 ile zirvedeki yerini koruyor.

  6. Cumhurbaşkanlığı'na aday olacağı sinyalini veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığındaki CHP ise yüzde 26.7 ile klasik oy oranına yakın bir sonuç aldı.

    Cumhurbaşkanlığı'na aday olacağı sinyalini veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığındaki CHP ise yüzde 26.7 ile klasik oy oranına yakın bir sonuç aldı.

  7. AK Parti ile Cumhur İttifakı'nda ortak olan MHP, yüzde 11.2 ile seçim barajının üzerinde bir oy oranında gözüküyor.

    AK Parti ile Cumhur İttifakı'nda ortak olan MHP, yüzde 11.2 ile seçim barajının üzerinde bir oy oranında gözüküyor.

  8. Son günlerde partiden ihraç edilen Ümit Özdağ ile İl Başkanı Buğra Kavuncu arasındaki 'FETÖ'cü' kriziyle uğraşan İYİ Parti, yüzde 11 ile baraj üstündeki yerini koruyor.

    Son günlerde partiden ihraç edilen Ümit Özdağ ile İl Başkanı Buğra Kavuncu arasındaki 'FETÖ'cü' kriziyle uğraşan İYİ Parti, yüzde 11 ile baraj üstündeki yerini koruyor.

  9. Belediye başkanlıklarına 'terör soruşturması' sonucunda elindeki belediyelere kayyım atanan HDP, yüzde 10.5 ile seçim barajının kıl payı üstünde kendine yer buluyor.

    Belediye başkanlıklarına 'terör soruşturması' sonucunda elindeki belediyelere kayyım atanan HDP, yüzde 10.5 ile seçim barajının kıl payı üstünde kendine yer buluyor.

  10. AK Parti'den istifa ederek kendi yolunu çizen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi yüzde 2.7'ye yükselmiş görünüyor.

    AK Parti'den istifa ederek kendi yolunu çizen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi yüzde 2.7'ye yükselmiş görünüyor.

  11. Ekonominin eski patronu Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi oy oranını yüzde 2.1'e çıkarmış görünüyor.

    Ekonominin eski patronu Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi oy oranını yüzde 2.1'e çıkarmış görünüyor.

  12. Genel Başkanlığını Temel Karamollaoğlu'nun yaptığı  Saadet Partisi takılı kalmış olduğu 1.2 alıyor.

    Genel Başkanlığını Temel Karamollaoğlu'nun yaptığı Saadet Partisi takılı kalmış olduğu 1.2 alıyor.

  13. "Diğer" seçeneğini söyleyenlerin oranı ise 0.6

    "Diğer" seçeneğini söyleyenlerin oranı ise 0.6