O Dizi Final Kararı Aldı

Cuma akşamlarının sevilen iki dizisi Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar FOX TV'nin başını yaktı.

  1. İlk bölümü 4 Eylül'de TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda kısa sürede reytingleri ve sosyal medyayı adeta yıkıp geçmişti. Her bölümde yeni oyuncuların dahil olmasıyla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran bir dizi oldu.

    İlk bölümü 4 Eylül'de TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda kısa sürede reytingleri ve sosyal medyayı adeta yıkıp geçmişti. Her bölümde yeni oyuncuların dahil olmasıyla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran bir dizi oldu.

  2. Kırmızı Oda'nın ardından reytinglerde zirveye ortak olan Arka Sokaklar 14 yıldır seyirci karşısına çıkıyor. Her sezonda kadrosuna yeni yüzler katan Arka Sokaklar bu süreçte Cuma akşamlarının klasiği olarak yerini sağlamlaştırdı.

    Kırmızı Oda'nın ardından reytinglerde zirveye ortak olan Arka Sokaklar 14 yıldır seyirci karşısına çıkıyor. Her sezonda kadrosuna yeni yüzler katan Arka Sokaklar bu süreçte Cuma akşamlarının klasiği olarak yerini sağlamlaştırdı.

  3. Cuma akşamları reyting savaşında Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda rekabeti sürerken bu süreç bir diziye final kararı getirdi.

    Cuma akşamları reyting savaşında Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda rekabeti sürerken bu süreç bir diziye final kararı getirdi.

  4. Fox TV'de ekrana gelmeden büyük tepkiler çeken, isim değişikliğine giden dizi daha fazla dayanamadı.

    Fox TV'de ekrana gelmeden büyük tepkiler çeken, isim değişikliğine giden dizi daha fazla dayanamadı.

  5. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldığı Çocukluk dizisi reyting savaşında istediği başarıyı kanal yönetimine ve yapımcıya sağlayamadı.

    Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldığı Çocukluk dizisi reyting savaşında istediği başarıyı kanal yönetimine ve yapımcıya sağlayamadı.

  6. İlk tanıtımda Kimsesizler ismiyle duyurulan dizi tepkiler sonucunda isim değişikliğe giderek kötü imajını unutturmaya çalışmıştı. Yapılanlar dizi için fayda etmedi.

    İlk tanıtımda Kimsesizler ismiyle duyurulan dizi tepkiler sonucunda isim değişikliğe giderek kötü imajını unutturmaya çalışmıştı. Yapılanlar dizi için fayda etmedi.

  7. Çocuklara karşı sert tavırlar içermesi nedeniyle tepkiler çeken Çocukluk dizisinin fişi kanal yönetimi tarafından çekildi.

    Çocuklara karşı sert tavırlar içermesi nedeniyle tepkiler çeken Çocukluk dizisinin fişi kanal yönetimi tarafından çekildi.

  8. Çocukluk dizisi 11. bölümde final yaparak seyirciye veda edecek.

    Çocukluk dizisi 11. bölümde final yaparak seyirciye veda edecek.