Sevilen Dizi Final Yapıyor

Pazar akşamları ekrana gelen Arıza ve Kefaret dizisi ATV'nin sevilen dizisini reyting kurbanı etti.

  1. Show TV'de ilk bölümü 13 Eylül'de ekrana gelen Arıza dinamik hikayesi ve güçlü kadrosuyla sezonun iddialı dizileri arasında yerini almayı başardı. Arıza reyting tablosunda zirveye ortak olma yolunda emin adımlarla ilerlemesini sürdürüyor.

    Show TV'de ilk bölümü 13 Eylül'de ekrana gelen Arıza dinamik hikayesi ve güçlü kadrosuyla sezonun iddialı dizileri arasında yerini almayı başardı. Arıza reyting tablosunda zirveye ortak olma yolunda emin adımlarla ilerlemesini sürdürüyor.

  2. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret ilk 4 bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı.

    Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret ilk 4 bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı.

  3. Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan dizi sürükleyici hikayesiyle pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi.

    Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan dizi sürükleyici hikayesiyle pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi.

  4. Pazar akşamları reyting savaşında birbirinden iddiaları yapımların yer alması ATV'nin dizisi için kötü sonu getirdi.

    Pazar akşamları reyting savaşında birbirinden iddiaları yapımların yer alması ATV'nin dizisi için kötü sonu getirdi.

  5. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Masterchef ve Arıza arasındaki reyting savaşına Kefaret'in de dahil olması sevilen dizi için final kararı getirdi.

    Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Masterchef ve Arıza arasındaki reyting savaşına Kefaret'in de dahil olması sevilen dizi için final kararı getirdi.

  6. Başrollerinde Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin yer aldığı Maria ve Mustafa dizisi zayıf hikayesiyle reyting savaşının kurbanı oldu.

    Başrollerinde Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin yer aldığı Maria ve Mustafa dizisi zayıf hikayesiyle reyting savaşının kurbanı oldu.

  7. Kapadokya'nın büyülü atmosferinde çekilen dizinin beklenen reytinglere ulaşamaması nedeniyle 17. bölümde bitmesine karar verildi.

    Kapadokya'nın büyülü atmosferinde çekilen dizinin beklenen reytinglere ulaşamaması nedeniyle 17. bölümde bitmesine karar verildi.

  8. Dizi ekibinin son çekimleri de tamamladıktan sonra haftaya İstanbul'a dönüş yapacağı öğrenildi.

    Dizi ekibinin son çekimleri de tamamladıktan sonra haftaya İstanbul'a dönüş yapacağı öğrenildi.

  9. Geçtiğimiz ay dizinin yönetmenliğini devreden ama projede genel yönetmen olarak bulunacağı söylenen yönetmen Faruk Teber FOX'un yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ile anlaşması dizinin ekran final yapmasında etkili olduğu iddia edildi.

    Geçtiğimiz ay dizinin yönetmenliğini devreden ama projede genel yönetmen olarak bulunacağı söylenen yönetmen Faruk Teber FOX'un yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ile anlaşması dizinin ekran final yapmasında etkili olduğu iddia edildi.

  10. Maria ile Mustafa dizisi konusu ne: Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

    Maria ile Mustafa dizisi konusu ne: Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.