İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Exxen'den Blutv Çıktı Twitter Yıkıldı!

Acun Ilıcalı'nın Exxen platformundaki hata ortaya çıkınca Twitter'da gündem oldu.

  1. 900 milyon TL harcayarak Exxen platformunu kuran Acun Ilıcalı platformunun açılmasıyla birlikte eleştiri ve tepki oklarının hedefi olmuştu. Platformda yaşanan sorunlar kullanıcıları canından bezdirmişti.

    900 milyon TL harcayarak Exxen platformunu kuran Acun Ilıcalı platformunun açılmasıyla birlikte eleştiri ve tepki oklarının hedefi olmuştu. Platformda yaşanan sorunlar kullanıcıları canından bezdirmişti.

  2. Exxen'deki reklamlı ve reklamsız üyelik paketleri ile başlayan eleştiriler, web sitesinde yaşanan sorunlar, üyelik iptal edememe, sistem çökmesiyle kullanıcılar Twitter'dan Acun Ilıcalı'ya isyan etmişti.

    Exxen'deki reklamlı ve reklamsız üyelik paketleri ile başlayan eleştiriler, web sitesinde yaşanan sorunlar, üyelik iptal edememe, sistem çökmesiyle kullanıcılar Twitter'dan Acun Ilıcalı'ya isyan etmişti.

  3. Exxen'in mobil ve akıllı TV uygulamasının olmaması da kullanıcıların tepkisi çekmişti. Exxen sitesinde yer alan bilgisayarı kabloyla bağlayın yönergesi de çok konuşulmuştu.

    Exxen'in mobil ve akıllı TV uygulamasının olmaması da kullanıcıların tepkisi çekmişti. Exxen sitesinde yer alan bilgisayarı kabloyla bağlayın yönergesi de çok konuşulmuştu.

  4. Acun Ilıcalı gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabı Instagram üzerinden "Büyük ilginiz için çok teşekkür ediyoruz. Aşırı yoğunluktan kaynaklanan teknik sorunlar büyük ölçüde çözüldü. İlginize layık olmaya çalışacağız" paylaşımını yapmıştı.

    Acun Ilıcalı gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabı Instagram üzerinden "Büyük ilginiz için çok teşekkür ediyoruz. Aşırı yoğunluktan kaynaklanan teknik sorunlar büyük ölçüde çözüldü. İlginize layık olmaya çalışacağız" paylaşımını yapmıştı.

  5. Bir kullanıcı, Exxen kullanıcı sözleşmesindeki bazı linklerin kullanıcıları BluTV'ye yönlendirdiğini ortaya çıkarması Twitter'da olay oldu.

    Bir kullanıcı, Exxen kullanıcı sözleşmesindeki bazı linklerin kullanıcıları BluTV'ye yönlendirdiğini ortaya çıkarması Twitter'da olay oldu.

  6. Exxen?e abone olmak için onaylamanın zorunlu olduğu Exxen Kullanıcı Sözleşmesi?ndeki bazı ?exxen.com? bağlantıları, kullanıcıları doğrudan olarak BluTV internet sitesine yönlendirmesi hatayı ortaya çıkardı.

    Exxen?e abone olmak için onaylamanın zorunlu olduğu Exxen Kullanıcı Sözleşmesi?ndeki bazı ?exxen.com? bağlantıları, kullanıcıları doğrudan olarak BluTV internet sitesine yönlendirmesi hatayı ortaya çıkardı.

  7. BluTV'nin kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ da sosyal medya hesabı Instagram'dan hikaye paylaşıp, "BluTV aman dikkat" dedi.  <br>  İşte Twitter'da olay olan tweetler...

    BluTV'nin kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ da sosyal medya hesabı Instagram'dan hikaye paylaşıp, "BluTV aman dikkat" dedi.
    İşte Twitter'da olay olan tweetler...