Çukur'a Ünlü Oyuncu Veda Etti Sosyal Medya Sallandı

Show TV Çukur dizisine Nejat İşler geri döndü ortalık fena karıştı. Çukur'un final sahnesinde bir ayrılık ortaya çıktı.

  1. Ekranların fenomen dizisi Çukur'da bu sıralara oyuncu hareketliliği var. Geçtiğimiz gün Çukur dizisi yeni bölümüyle yayımlandı. Seyircinin merakla beklediği diziye sevilen oyuncu geri döndü. Fakat bir başka ünlü oyuncunun diziden ayrılması üzdü.

    Ekranların fenomen dizisi Çukur'da bu sıralara oyuncu hareketliliği var. Geçtiğimiz gün Çukur dizisi yeni bölümüyle yayımlandı. Seyircinin merakla beklediği diziye sevilen oyuncu geri döndü. Fakat bir başka ünlü oyuncunun diziden ayrılması üzdü.

  2. Çağatay, Çukur'da babası Cengiz Erdenet'le konuştu, yeniden işlerin başına geçebilmek için geri döndü. Cengiz Erdenet'in otelde kaldığını öğrenen Koçovalılar ise baskın düzenledi.

    Çağatay, Çukur'da babası Cengiz Erdenet'le konuştu, yeniden işlerin başına geçebilmek için geri döndü. Cengiz Erdenet'in otelde kaldığını öğrenen Koçovalılar ise baskın düzenledi.

  3. Ancak Çağatay'ın kendilerini korumak için yurt dışından getirdiği siyah maskeli dövüşçü, kurduğu tuzaklarla Koçovalılar'ı tek başına kaçırdı. Cumali, Meke ve Yamaç'ı da yaralayan gizemli kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

    Ancak Çağatay'ın kendilerini korumak için yurt dışından getirdiği siyah maskeli dövüşçü, kurduğu tuzaklarla Koçovalılar'ı tek başına kaçırdı. Cumali, Meke ve Yamaç'ı da yaralayan gizemli kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

  4. Çağatay ve Kulkan babaları Cengiz Erdenet'in devrinin bittiğini düşündükleri için beklenmedik bir karar aldı. Yamaç'ı arayan Kulkan, Cengiz Erdenet'in otele döndüğünü ve bu sefer hiçbir tuzak olmadan kendisini alabileceklerini söyledi.

    Çağatay ve Kulkan babaları Cengiz Erdenet'in devrinin bittiğini düşündükleri için beklenmedik bir karar aldı. Yamaç'ı arayan Kulkan, Cengiz Erdenet'in otele döndüğünü ve bu sefer hiçbir tuzak olmadan kendisini alabileceklerini söyledi.

  5. Şirketin başına geçmek isteyen Çağatay, Kulkan'la birlikte plan yaparak Cengiz Erdenet'i Koçovalılar'a teslim etti. Tüm adamlarını otelden çeken Çağatay, babası Cengiz'i tek başına ve silahsız bir şekilde bıraktı. Yamaç ve Cumali ise otele gelerek Cengiz Erdenet'i kaçırdı.

    Şirketin başına geçmek isteyen Çağatay, Kulkan'la birlikte plan yaparak Cengiz Erdenet'i Koçovalılar'a teslim etti. Tüm adamlarını otelden çeken Çağatay, babası Cengiz'i tek başına ve silahsız bir şekilde bıraktı. Yamaç ve Cumali ise otele gelerek Cengiz Erdenet'i kaçırdı.

  6. Yamaç, Cengiz'e mahalleyi zehirlediği maddeyle ya da silahla ölme şansı sundu. Cengiz Erdenet ise zehirlenmek yerine silahla kendini vurarak intihar etti.

    Yamaç, Cengiz'e mahalleyi zehirlediği maddeyle ya da silahla ölme şansı sundu. Cengiz Erdenet ise zehirlenmek yerine silahla kendini vurarak intihar etti.

  7. Böylece Çukur'da Cengiz Erdenet rolünü oynayan ünlü oyuncu Mustafa Avkıran da 111. bölümde diziye veda etti.

    Böylece Çukur'da Cengiz Erdenet rolünü oynayan ünlü oyuncu Mustafa Avkıran da 111. bölümde diziye veda etti.

  8. Mustafa Avkıran: 1963 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan 1983 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yüksek lisansını tamamladı.

    Mustafa Avkıran: 1963 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan 1983 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yüksek lisansını tamamladı.

  9. Mustafa Avkıran, 1987 yılında 'Küçük Prens' oyununda başladığı yönetmenlik hayatına İstanbul, Van, Ankara, Antalya, Bursa ve Trabzon Devlet Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrosunda sürdürdü.

    Mustafa Avkıran, 1987 yılında 'Küçük Prens' oyununda başladığı yönetmenlik hayatına İstanbul, Van, Ankara, Antalya, Bursa ve Trabzon Devlet Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrosunda sürdürdü.

  10. 1993-1995 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda müdürlük yaptı. Yönetmenlikteki ilk ödülünü 1994 yılında (İsmet Küntay En İyi Yönetmen Ödülü) Murathan Mungan'ın, 'Mahmud ile Yezida, Taziye, Geyikler Lanetler' oyunuyla aldı.

    1993-1995 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda müdürlük yaptı. Yönetmenlikteki ilk ödülünü 1994 yılında (İsmet Küntay En İyi Yönetmen Ödülü) Murathan Mungan'ın, 'Mahmud ile Yezida, Taziye, Geyikler Lanetler' oyunuyla aldı.

  11. 1995 yılında ilk sinema filmi, 'Sokaktaki Adam' ile Altın Portakal'da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bu filmi, sonrasında 'Cumhuriyet', 'Kayıkçı', 'Mutluluk' ve 'Av Mevsimi' gibi başarılı filmler takip etti. 1995 yılında eşi Övül Avkıran ve Naz Erayda ile Antalya 5. Sokak Tiyatrosu'nu kurdu. 2000 yılında Tiyatro Oyun evi ile birlikte İSM 2. Kat'ı kurdu. Garajistanbul'un kurucularından olan Avkıran, sonrasında Garajistanbul'un sanat yönetmenliğini üstlendi.

    1995 yılında ilk sinema filmi, 'Sokaktaki Adam' ile Altın Portakal'da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bu filmi, sonrasında 'Cumhuriyet', 'Kayıkçı', 'Mutluluk' ve 'Av Mevsimi' gibi başarılı filmler takip etti. 1995 yılında eşi Övül Avkıran ve Naz Erayda ile Antalya 5. Sokak Tiyatrosu'nu kurdu. 2000 yılında Tiyatro Oyun evi ile birlikte İSM 2. Kat'ı kurdu. Garajistanbul'un kurucularından olan Avkıran, sonrasında Garajistanbul'un sanat yönetmenliğini üstlendi.

  12. Başarılı oyuncu ve yönetmen, 7 Eylül 2011'de "Kuzey Güney" dizisinde 'Sami Bey' rolünde oynadı. 2012 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'nda; bir modern Ferhat ile Şirin hikâyesi olan 'Ay Ecesi' adlı oyununu yönetti.

    Başarılı oyuncu ve yönetmen, 7 Eylül 2011'de "Kuzey Güney" dizisinde 'Sami Bey' rolünde oynadı. 2012 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'nda; bir modern Ferhat ile Şirin hikâyesi olan 'Ay Ecesi' adlı oyununu yönetti.

  13. 2013 yılında gerçekleştirdiği projesi 'Ser Hoş Komünite İftiharla Sunar: Sabahlar Olmasın' ile gazino kültürünü yansıtan proje hazırladı. Mustafa Avkıran, 1993 yılından beri tiyatrocu Övül Avkıran ile evlidir. 11 Nisan 2015 tarihinde Alaz adında bir oğlu oldu.

    2013 yılında gerçekleştirdiği projesi 'Ser Hoş Komünite İftiharla Sunar: Sabahlar Olmasın' ile gazino kültürünü yansıtan proje hazırladı. Mustafa Avkıran, 1993 yılından beri tiyatrocu Övül Avkıran ile evlidir. 11 Nisan 2015 tarihinde Alaz adında bir oğlu oldu.