İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

EDHO'ya Diriliş Ertuğrul'dan Bomba Transfer

ATV'deki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine daha önce Diriliş Ertuğrul ve Kurtlar Vadisin'nde oyanmış bir isim katıldı.

  1. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba bir giriş yapmak hazırlandı. Yeni yıl tatilinin ardından EDHO, artık izleyiciyle buluşacak. Dizideki oyuncu transferleri gerçekleşti. Son olarak sürpriz bir isim dizinin kadrosuna katıldı.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba bir giriş yapmak hazırlandı. Yeni yıl tatilinin ardından EDHO, artık izleyiciyle buluşacak. Dizideki oyuncu transferleri gerçekleşti. Son olarak sürpriz bir isim dizinin kadrosuna katıldı.

  2. Oktay Kaynarca, Pelin Akil gibi birbirinden ünlü isimlerler ATV ekranlarının en uzun soluklu dizisi olmayı başaran EDHO başarısında da ısrarcı gözüküyor. Oyuncu hareketliliğinin bol olduğu diziye son olarak hem Diriliş Ertuğrul dizisinde hem de Kurtlar Vadisi dizisinde oynamış bir isim geldi.

    Oktay Kaynarca, Pelin Akil gibi birbirinden ünlü isimlerler ATV ekranlarının en uzun soluklu dizisi olmayı başaran EDHO başarısında da ısrarcı gözüküyor. Oyuncu hareketliliğinin bol olduğu diziye son olarak hem Diriliş Ertuğrul dizisinde hem de Kurtlar Vadisi dizisinde oynamış bir isim geldi.

  3. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ATV'nin fenomen dizisi EDHO'nun kadrosuna oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan başarılı oyuncu Levent Sülün, fenomen diziye sürpriz bir karakterle dahil oldu.

    TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ATV'nin fenomen dizisi EDHO'nun kadrosuna oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan başarılı oyuncu Levent Sülün, fenomen diziye sürpriz bir karakterle dahil oldu.

  4. Geçmişte Diriliş Ertuğrul ve Kurtlar Vadisi'nde de rol alan Sülün, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 179. bölümünden itibaren kadrosunda yer alacak.

    Geçmişte Diriliş Ertuğrul ve Kurtlar Vadisi'nde de rol alan Sülün, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 179. bölümünden itibaren kadrosunda yer alacak.

  5. Levent Sülün: Sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 8 Kasım 1975, İstanbul doğumlu. Sanat hayatına 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle başladı.

    Levent Sülün: Sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 8 Kasım 1975, İstanbul doğumlu. Sanat hayatına 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle başladı.

  6. Levent Sülün, oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapmakta, ayrıca reklam filmlerinde de rol almaktadır.

    Levent Sülün, oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapmakta, ayrıca reklam filmlerinde de rol almaktadır.

  7. Levent Sülün, Diriliş Ertuğrul dizisinde Simko karakterini canlandırmıştır.

    Levent Sülün, Diriliş Ertuğrul dizisinde Simko karakterini canlandırmıştır.

  8. Kurtlar Vadisi dizisinde ise John Smith karakteriyle yer almıştı.

    Kurtlar Vadisi dizisinde ise John Smith karakteriyle yer almıştı.