İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Başrol Oyuncusu Resmen Veda Etti Final Kapıda!

Star TV'nin heyecanla izlenen dizisi Sefirin Kızı'nda olmaz denilen oldu ve dizinin başrol oyuncusu resmen ayrıldığını duyurdu. Star TV'nin diziyi erken finalle bitireceği de güçlü iddialar arasında.

  1. Hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de seyirciyi içine çeken dizi Sefirin Kızı, Star TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalsa da dizinin hayranları her bölümü büyük heyecanla izliyor sabırsızlıkla bir sonraki bölümü bekliyor.

    Hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de seyirciyi içine çeken dizi Sefirin Kızı, Star TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalsa da dizinin hayranları her bölümü büyük heyecanla izliyor sabırsızlıkla bir sonraki bölümü bekliyor.

  2. Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar ile daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'nin imkansızlıklarla dolu aşk hikayesinin anlatıldığı Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Sancar karakteriyle Engin Akyürek, Nare karakterine Neslihan Atagül var.

    Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar ile daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'nin imkansızlıklarla dolu aşk hikayesinin anlatıldığı Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Sancar karakteriyle Engin Akyürek, Nare karakterine Neslihan Atagül var.

  3. Bir süredir seyirciyi üzen gelişmelerin yaşandığı diziden gelen son haber ise dizinin sıkı takipçilerini resmen yıktı. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan dizinin Nares'si Neslihan Atagül diziden ayrılıyor.

    Bir süredir seyirciyi üzen gelişmelerin yaşandığı diziden gelen son haber ise dizinin sıkı takipçilerini resmen yıktı. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan dizinin Nares'si Neslihan Atagül diziden ayrılıyor.

  4. Rapor almıştı: Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Atagül, bir süre önce Bodrum?da doktora gitmiş ve 10 gün rapor almıştı. Sete zorunlu ara vermek zorunda kalan Atagül'ün izni doktorların kararı ile 26 güne çıkartıldı.

    Rapor almıştı: Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Atagül, bir süre önce Bodrum?da doktora gitmiş ve 10 gün rapor almıştı. Sete zorunlu ara vermek zorunda kalan Atagül'ün izni doktorların kararı ile 26 güne çıkartıldı.

  5. Neredeyse bir aya yakın bir süre setlerde olmayacak olan Neslihan Atagül yapımcı ile görüştü ve nihai kararı sosyal medya hesabından resmen duyurdu.

    Neredeyse bir aya yakın bir süre setlerde olmayacak olan Neslihan Atagül yapımcı ile görüştü ve nihai kararı sosyal medya hesabından resmen duyurdu.

  6. Diziye veda edeceği için çok üzgün olduğunu belirten güzel oyuncu şöyle yazdı;   <br>  ?Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere..?

    Diziye veda edeceği için çok üzgün olduğunu belirten güzel oyuncu şöyle yazdı;
    ?Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere..?

  7. Yapımcı firma da sosyal medyadan bu ayrılığın sağlık nedenleri yüzünden gerçekleştiğini açıkladı. Böylece Neslihan Atagül için Sefirin Kızı defteri tamamen kapanmış oldu.

    Yapımcı firma da sosyal medyadan bu ayrılığın sağlık nedenleri yüzünden gerçekleştiğini açıkladı. Böylece Neslihan Atagül için Sefirin Kızı defteri tamamen kapanmış oldu.

  8. Seyircinin kafası ise çok karışık. Peki dizinin başrolü olan ve Nare üzerine yazılı olan dizi şimdi nasıl ilerleyecek, neler olacak? Bu konuda kulislerde konuşulan iki büyük iddia var.

    Seyircinin kafası ise çok karışık. Peki dizinin başrolü olan ve Nare üzerine yazılı olan dizi şimdi nasıl ilerleyecek, neler olacak? Bu konuda kulislerde konuşulan iki büyük iddia var.

  9. Erken final kapıda: Son haftalarda giderek düşen ve rakiplerinin gerisinde kalan dizi erken final yapacak. Erken finali akla getiren en güçlü neden ise Maraşlı dizisinin daha ilk bölümden Sefirin Kızı'nı sollaması. Maraşlı dizisi pazartesi günü ekran başına geçen seyirciyi şimdiden kendi tarafına geçti bile.

    Erken final kapıda: Son haftalarda giderek düşen ve rakiplerinin gerisinde kalan dizi erken final yapacak. Erken finali akla getiren en güçlü neden ise Maraşlı dizisinin daha ilk bölümden Sefirin Kızı'nı sollaması. Maraşlı dizisi pazartesi günü ekran başına geçen seyirciyi şimdiden kendi tarafına geçti bile.

  10. Bir diğer konuşulan iddia ise. Senaryo gereği Nare karakteri çok uzaklara gidecek yerine güçlü bir oyuncu bambaşka bir hikaye ile diziye dahil olacak. Şimdilik bu iddialar hakkında yapımcı ve kanal sessiz. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

    Bir diğer konuşulan iddia ise. Senaryo gereği Nare karakteri çok uzaklara gidecek yerine güçlü bir oyuncu bambaşka bir hikaye ile diziye dahil olacak. Şimdilik bu iddialar hakkında yapımcı ve kanal sessiz. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

  11. Peki Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasına neden olan ve hızla kilo verdiren geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri ve tedavi şekli nasıl ona bakalım...

    Peki Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasına neden olan ve hızla kilo verdiren geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri ve tedavi şekli nasıl ona bakalım...

  12. Bağırsaklarımız sindirim sistemimizin en önemli parçasıdır. Çünkü besinler bağırsaklarımızda parçalanmaya, sindirilmeye devam eder ve yine burada emilirler. Bağırsaklarımızdaki bu emilim işleminin de tıpkı diğer sistemlerdeki gibi bir işleyişi vardır. Bağırsak hücreleri sıkı bağlantılar ile bitişik bir şekilde dizilmiştir ve bu haliyle bir filtreyi andırmaktadır. Bu filtre sayesinde bağırsaklarımızdan kanımıza yalnızca sindirilmiş besinler, sıvılar, vitamin ve mineraller gibi zararsız maddeler geçebilirler. Eğer bağırsak hücreleri arasındaki bu sıkı bağlantı bozulursa kanımıza zararlı organizmalar ve toksinler gibi istenmeyen maddeler de karışabilirler. İşte ?geçirgen bağırsak sendromu? olarak adlandırılan bu problem, bağırsak duvarının geçirgenliği ile ilgilidir.

    Bağırsaklarımız sindirim sistemimizin en önemli parçasıdır. Çünkü besinler bağırsaklarımızda parçalanmaya, sindirilmeye devam eder ve yine burada emilirler. Bağırsaklarımızdaki bu emilim işleminin de tıpkı diğer sistemlerdeki gibi bir işleyişi vardır. Bağırsak hücreleri sıkı bağlantılar ile bitişik bir şekilde dizilmiştir ve bu haliyle bir filtreyi andırmaktadır. Bu filtre sayesinde bağırsaklarımızdan kanımıza yalnızca sindirilmiş besinler, sıvılar, vitamin ve mineraller gibi zararsız maddeler geçebilirler. Eğer bağırsak hücreleri arasındaki bu sıkı bağlantı bozulursa kanımıza zararlı organizmalar ve toksinler gibi istenmeyen maddeler de karışabilirler. İşte ?geçirgen bağırsak sendromu? olarak adlandırılan bu problem, bağırsak duvarının geçirgenliği ile ilgilidir.

  13. Geçirgen bağırsak sendromu neden olur?  <Br>  Yukarıda da belirttiğimiz gibi geçirgen bağırsak sendromunun nedeni, bağırsak hücreleri arasındaki bağın bozulmasıdır. Peki ama bu bağ neden bozulur? Uzmanlar bunun pek çok farklı nedeni olabileceğini söylüyorlar. Ama genel olarak birçok problemde olduğu gibi bunda da tahriş edici ajanlara karşı bağışıklık sisteminin verdiği bir tepkinin söz konusu olabileceği görüşündeler. Daha anlaşılır bir ifadeyle, eğer bağırsaklarınıza sürekli olarak alerjen maddeler temas ederse, bunun sonucunda bir stres ortaya çıkarsa, bağırsak bakterilerinin düzeni değişirse bağırsak hücreleri baskı altında kalmaya başlayabilir. Bunun sonucunda hücrelerin yapısı bozulabilir veya işlevleri azalabilir. Tüm bu problemlerse uzun vadede bağırsak duvarının geçirgenliğinin artmasına neden olabilir.

    Geçirgen bağırsak sendromu neden olur?
    Yukarıda da belirttiğimiz gibi geçirgen bağırsak sendromunun nedeni, bağırsak hücreleri arasındaki bağın bozulmasıdır. Peki ama bu bağ neden bozulur? Uzmanlar bunun pek çok farklı nedeni olabileceğini söylüyorlar. Ama genel olarak birçok problemde olduğu gibi bunda da tahriş edici ajanlara karşı bağışıklık sisteminin verdiği bir tepkinin söz konusu olabileceği görüşündeler. Daha anlaşılır bir ifadeyle, eğer bağırsaklarınıza sürekli olarak alerjen maddeler temas ederse, bunun sonucunda bir stres ortaya çıkarsa, bağırsak bakterilerinin düzeni değişirse bağırsak hücreleri baskı altında kalmaya başlayabilir. Bunun sonucunda hücrelerin yapısı bozulabilir veya işlevleri azalabilir. Tüm bu problemlerse uzun vadede bağırsak duvarının geçirgenliğinin artmasına neden olabilir.

  14. Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri nelerdir?<Br>  Yukarıda saydığımız nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilen geçirgen bağırsak sendromu, kendisini bazı belirtilerle belli edebilir veya başlı başına bir hastalıkla da gösterebilir. İşte o belirtilerden bazıları:

    Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri nelerdir?
    Yukarıda saydığımız nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilen geçirgen bağırsak sendromu, kendisini bazı belirtilerle belli edebilir veya başlı başına bir hastalıkla da gösterebilir. İşte o belirtilerden bazıları:

  15. Besin alerjileri  Bağışıklık sistemi hastalıkları  Deri hastalıkları  Nörolojik hastalıklar  Vitamin eksiklikleri  Tedavi edilemeyen depresyon ve anksiyete  Sürekli devam eden baş ağrısı ve migren  Fibromiyalji

    Besin alerjileri Bağışıklık sistemi hastalıkları Deri hastalıkları Nörolojik hastalıklar Vitamin eksiklikleri Tedavi edilemeyen depresyon ve anksiyete Sürekli devam eden baş ağrısı ve migren Fibromiyalji

  16. Kabızlık ve ishal gibi sindirim problemleri  Aşırı kilo ve kilo vermekte zorlanma  Irritabl bağırsak sendromu  Kronik yorgunluk

    Kabızlık ve ishal gibi sindirim problemleri Aşırı kilo ve kilo vermekte zorlanma Irritabl bağırsak sendromu Kronik yorgunluk

  17. Tedavisi nasıl yapılır: Birçok hastalıkta olduğu gibi geçirgen bağırsak sendromunda da doğru ve doğal beslenmek, stresten uzaklaşmak tedavinin vazgeçilemez bir parçasıdır.

    Tedavisi nasıl yapılır: Birçok hastalıkta olduğu gibi geçirgen bağırsak sendromunda da doğru ve doğal beslenmek, stresten uzaklaşmak tedavinin vazgeçilemez bir parçasıdır.

  18. Aşırı şeker, karbonhidrattan uzak durmak, işlenmiş yağlardan ziyade doğal zeytinyağı kullanmak, bol lifli gıdalar tüketmek, gluten içeren unlu mamullerden ve lektin içeren işlenmiş patates ve sütten kaçınmak çok önemlidir. Ayrıca doğal probiyotik olarak bilinen ev yapımı yoğurt, yoğurt suyu, turşu, turşu suyu, tarhana, kelle-paça çorbası gibi ürünlerin tüketilmesi önerilmektedir.

    Aşırı şeker, karbonhidrattan uzak durmak, işlenmiş yağlardan ziyade doğal zeytinyağı kullanmak, bol lifli gıdalar tüketmek, gluten içeren unlu mamullerden ve lektin içeren işlenmiş patates ve sütten kaçınmak çok önemlidir. Ayrıca doğal probiyotik olarak bilinen ev yapımı yoğurt, yoğurt suyu, turşu, turşu suyu, tarhana, kelle-paça çorbası gibi ürünlerin tüketilmesi önerilmektedir.