İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kırmızı Oda İzleyicisine Kötü Haber!

Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümünde yaşanacak ayrılık seyirciyi şok edecek.

  1. İlk bölümü 4 Eylül'de TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Cuma akşamları reytinglerde zirvede olan dizi başarısını korumaya devam ederken ayrılık haberi ortalığı karıştırdı.

    İlk bölümü 4 Eylül'de TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Cuma akşamları reytinglerde zirvede olan dizi başarısını korumaya devam ederken ayrılık haberi ortalığı karıştırdı.

  2. 14. bölümde Kırmızı Oda'ya Boncuk karakteriyle dahil olan Burcu Biricik kısa sürede seyircinin beğenisi kazanmıştı.

    14. bölümde Kırmızı Oda'ya Boncuk karakteriyle dahil olan Burcu Biricik kısa sürede seyircinin beğenisi kazanmıştı.

  3. Dizide Boncuk'un halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğu sahne sosyal medyada büyük ses getirmişti.

    Dizide Boncuk'un halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğu sahne sosyal medyada büyük ses getirmişti.

  4. Kırmızı Oda'nın geçtiğimiz haftaki bölümünde Boncuk, Hollanda'da tanıştığını söylediği Can ile olan arkadaşlığını anlatmaya başlaması ve sonrasına yaşananlar seyirciyi hüsrana uğratmıştı.

    Kırmızı Oda'nın geçtiğimiz haftaki bölümünde Boncuk, Hollanda'da tanıştığını söylediği Can ile olan arkadaşlığını anlatmaya başlaması ve sonrasına yaşananlar seyirciyi hüsrana uğratmıştı.

  5. Kırmızı Oda'nın son bölümünde Can'ın aslında Boncuk'un hayatında olmadığı her şeyin Boncuk'un hayali olduğu gerçeği seyirciyi şok ederken dizinin fragmanı seyircinin kafasını karıştırdı.

    Kırmızı Oda'nın son bölümünde Can'ın aslında Boncuk'un hayatında olmadığı her şeyin Boncuk'un hayali olduğu gerçeği seyirciyi şok ederken dizinin fragmanı seyircinin kafasını karıştırdı.

  6. Fragmanda Boncuk, Doktor Hanım'a "Ben hayatta kaldım da ne oldu? Vazgeçmedim de hayatta kaldım da ne oldu? Yaşayabildim mi? Yaşayamadım ki..." dedi.

    Fragmanda Boncuk, Doktor Hanım'a "Ben hayatta kaldım da ne oldu? Vazgeçmedim de hayatta kaldım da ne oldu? Yaşayabildim mi? Yaşayamadım ki..." dedi.

  7. Hayalinde aşkına gelinlikte koşan Boncuk'a doğru bir kamyon hızla gelmektedir.

    Hayalinde aşkına gelinlikte koşan Boncuk'a doğru bir kamyon hızla gelmektedir.

  8. Fragmanın son sahnesinde Boncuk'un yerde gelinlikle hareketsiz bir şekilde yatışı akıllara dizinin 22. bölümünde Burcu Biricik'in ayrılacağını getirdi.

    Fragmanın son sahnesinde Boncuk'un yerde gelinlikle hareketsiz bir şekilde yatışı akıllara dizinin 22. bölümünde Burcu Biricik'in ayrılacağını getirdi.