İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yüksek Binaların Çatılarında 100 TL'ye Kar Temizliği

Hakkari'de, bellerine bağladıkları halatla yüksek binaların çatılarındaki karları temizleyen işçiler, günlük 100 TL kazanıyor. Zorlu işin tehlikesini bildiklerini belirten işçiler, ailelerini geçindirmek için çalışmaları gerektiğini söyledi.

  1. Hakkari'de, yoğun kar yağışının ardından binaların çatısında biriken karların temizlenmesi için işçiler, bellerine taktıkları halatla temizlik çalışması yürütüyor.

    Hakkari'de, yoğun kar yağışının ardından binaların çatısında biriken karların temizlenmesi için işçiler, bellerine taktıkları halatla temizlik çalışması yürütüyor.

  2. Bellerine taktıkları halatla yüksek binaların çatılarına çıkan işçiler, tonlarca ağırlıktaki kar kütlelerini kürekle kontrollü şekilde aşağı atıyor.

    Bellerine taktıkları halatla yüksek binaların çatılarına çıkan işçiler, tonlarca ağırlıktaki kar kütlelerini kürekle kontrollü şekilde aşağı atıyor.

  3. İşçiler, temizlik işlemi için günlük 100 TL kazanıyor.

    İşçiler, temizlik işlemi için günlük 100 TL kazanıyor.

  4. Yaptıkları işin tehlikesinin farkında olduklarını dile getiren işçiler, ailelerini geçindirmek için çalışmaları gerektiğini söyledi.

    Yaptıkları işin tehlikesinin farkında olduklarını dile getiren işçiler, ailelerini geçindirmek için çalışmaları gerektiğini söyledi.

  5. 'RİSKLİ AMA MECBURUZ'

    'RİSKLİ AMA MECBURUZ'

  6. Günümüz böyle geçiyor. Ekmeğimizi bu şekilde çıkartıyoruz. Tehlikeli bir iş olduğunu biliyoruz, ama çocuklarımızı geçindirmek için mecburuz. Günde 100 TL için çalışıyoruz" dedi.

    Günümüz böyle geçiyor. Ekmeğimizi bu şekilde çıkartıyoruz. Tehlikeli bir iş olduğunu biliyoruz, ama çocuklarımızı geçindirmek için mecburuz. Günde 100 TL için çalışıyoruz" dedi.