Önce Test, Sonra Parti...Mekan Kapatıp Doğum Günü Kutladılar

Belçim Bilgin, yeni yaşını önceki gün dostlarıyla birlikte kutladı. Parti düzenleyen 38 yaşına giren oyuncu, Fatih?teki bir mekanda aralarında Beren Saat, Kenan Doğulu, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimlerin de olduğu bir kutlama gerçekleştirdi.

  1. Belçim Bilgin, yeni yaşını Beren Saat, Kenan Doğulu, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimlerin de olduğu arkadaş grubuyla kutladı.

    Belçim Bilgin, yeni yaşını Beren Saat, Kenan Doğulu, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimlerin de olduğu arkadaş grubuyla kutladı.

  2. Covid-19 testlerini olduktan sonra bir araya geldiklerini belirten Bilgin, gecede çekilen fotoğrafları yayınladı.

    Covid-19 testlerini olduktan sonra bir araya geldiklerini belirten Bilgin, gecede çekilen fotoğrafları yayınladı.

  3. "Büyüdükçe uçuculuğu gidiyor hislerin, anlamı derinleşiyor. Henüz başlangıç noktasında hisseden, içimdeki pek heyecanlı küçük çocuğumla öpüyorum hepinizi. Şahane mesajlarınız, sevginiz için çok teşekkürler, çok şanslı hissettirdiniz.?

    "Büyüdükçe uçuculuğu gidiyor hislerin, anlamı derinleşiyor. Henüz başlangıç noktasında hisseden, içimdeki pek heyecanlı küçük çocuğumla öpüyorum hepinizi. Şahane mesajlarınız, sevginiz için çok teşekkürler, çok şanslı hissettirdiniz.?

  4. Partiye katılanlar arasında oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu da vardı. Saat, "Belçim bir yaş daha güzelleşmiş, hayat unutulmaz anılarımıza eklenecek iki gün hediye etmişti bize kutlamak için" dedi.

    Partiye katılanlar arasında oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu da vardı. Saat, "Belçim bir yaş daha güzelleşmiş, hayat unutulmaz anılarımıza eklenecek iki gün hediye etmişti bize kutlamak için" dedi.