Rıza Kocaoğlu Nasıl 16 Kilo Verdi? (Su Diyeti Nedir?)

Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Rıza Kocaoğlu ve Türkan Şoray'ın kilo vermesinde rol oynayan faktörler

  1. Son olarak geçen yaz Bodrum'taki göbekli haliyle dikkat çeken Rıza Kocaoğlu, eski formunu su diyetiyle yakalandığını açıkladı.

    Son olarak geçen yaz Bodrum'taki göbekli haliyle dikkat çeken Rıza Kocaoğlu, eski formunu su diyetiyle yakalandığını açıkladı.

  2. Tam 16 kilo veren Kocaoğlu, diyet sayesinde 15 günde 9 kilo verdiğini söyledi. İşte Kocaoğlu'nun açıklaması ve onun gibi daha önce kilolarıyla gündeme gelen yerli ve yabancı ünlü isimler...

    Tam 16 kilo veren Kocaoğlu, diyet sayesinde 15 günde 9 kilo verdiğini söyledi. İşte Kocaoğlu'nun açıklaması ve onun gibi daha önce kilolarıyla gündeme gelen yerli ve yabancı ünlü isimler...

  3. Geçtiğimiz yaz Bodrum?da göbekli haliyle dikkat çeken oyuncu Rıza Kocaoğlu, o görüntülerden sonra sıkı bir diyete girdi. Kısa sürede eski formuna kavuşan oyuncunun sırrı ortaya çıktı.

    Geçtiğimiz yaz Bodrum?da göbekli haliyle dikkat çeken oyuncu Rıza Kocaoğlu, o görüntülerden sonra sıkı bir diyete girdi. Kısa sürede eski formuna kavuşan oyuncunun sırrı ortaya çıktı.

  4. Su Diyeti ile kilo veren bir diğer ünlü ise Türkan Şoray

    Su Diyeti ile kilo veren bir diğer ünlü ise Türkan Şoray

  5. 20 kilo veren Şoray nasıl bu kadar zayıfladı? Şoray, vücutta olması gerekenden fazla kortizon üretimiyle meydana gelen 'Cushing Sendromu'na yakalanmıştı.

    20 kilo veren Şoray nasıl bu kadar zayıfladı? Şoray, vücutta olması gerekenden fazla kortizon üretimiyle meydana gelen 'Cushing Sendromu'na yakalanmıştı.