Güler Işık: İki Canlıydım, Beni Öldürmeye Kalktı

Güler Işık: İki canlıydım, beni öldürmeye kalktı

  1. Güler Işık, UçanKuş TV’de yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programında acılarla dolu hayat hikâyesini anlattı. Fakirlikten kurtulmak için 14 yaşında kaçarak evlendiğini belirten Işık, kâbus dolu günler yaşadığını söyledi.

    Güler Işık, UçanKuş TV’de yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programında acılarla dolu hayat hikâyesini anlattı. Fakirlikten kurtulmak için 14 yaşında kaçarak evlendiğini belirten Işık, kâbus dolu günler yaşadığını söyledi.

  2. "KAPI KOLALRINA ELEKTRİK BAĞLADI"  54 yaşındaki şarkıcı, "Kayınvalidem beni hiç istemedi. İki canlıydım, beni öldürmeye kalktı. Maraş’a gittik eşimle, orada sahneye çıkmaya başladım. Eşim bir keresinde beni sabaha kadar dövdü. Neymiş, sahnede birine samimi davranmışım.

    "KAPI KOLALRINA ELEKTRİK BAĞLADI" 54 yaşındaki şarkıcı, "Kayınvalidem beni hiç istemedi. İki canlıydım, beni öldürmeye kalktı. Maraş’a gittik eşimle, orada sahneye çıkmaya başladım. Eşim bir keresinde beni sabaha kadar dövdü. Neymiş, sahnede birine samimi davranmışım.

  3. Bir gün komşumdayken evde tüpü açık bırakıp gitmiş, eve gaz dolsun diye. Çakmak çaksam öleceğim. Beni zehirlemeye bile çalıştı. Bir keresinde de eve giremeyeyim diye kapı kollarına elektrik bağlamıştı" dedi.

    Bir gün komşumdayken evde tüpü açık bırakıp gitmiş, eve gaz dolsun diye. Çakmak çaksam öleceğim. Beni zehirlemeye bile çalıştı. Bir keresinde de eve giremeyeyim diye kapı kollarına elektrik bağlamıştı" dedi.

  4. HASTANEDE KENDİSİNİ YERDEN YERE ATMIŞ  <br>Yaklaşık iki buçuk yıl önce göğsünde bir sertlik ve ağrı hisseden ünlü türkücü, doktora gitti. Doktor göğsündeki silikonu aldı ve Işık'ın göğüs kanseri olduğu teşhisini koydu. Işık doktorundan aldığı kötü haber karşısında yıkıldığını ve hastanede kendisini yerden yere attığını söyledi.

    HASTANEDE KENDİSİNİ YERDEN YERE ATMIŞ
    Yaklaşık iki buçuk yıl önce göğsünde bir sertlik ve ağrı hisseden ünlü türkücü, doktora gitti. Doktor göğsündeki silikonu aldı ve Işık'ın göğüs kanseri olduğu teşhisini koydu. Işık doktorundan aldığı kötü haber karşısında yıkıldığını ve hastanede kendisini yerden yere attığını söyledi.

  5. RÜYASINDA İYİLEŞECEĞİNİ GÖRDÜ<br>  Kanser tedavisi başlayan Işık, Umre'ye gitme kararı aldı. Umre ziyareti sırasında şifa bulmak için dua eden ve iyileştiğine dair Allah'ın kendisine bir işaret göndermesini isteyen Işık, gece etkileyici bir rüya görür. Kanserin etkisiyle koltuk altında üç tane beze oluşan Işık, rüyasında, koltuk altından üç tane böceğin çıktığını görür. Umre ziyaretinden dönüşünde ameliyat olan Işık'ın koltuk altındaki kanser hücrelerinin yok olduğu görülür.

    RÜYASINDA İYİLEŞECEĞİNİ GÖRDÜ
    Kanser tedavisi başlayan Işık, Umre'ye gitme kararı aldı. Umre ziyareti sırasında şifa bulmak için dua eden ve iyileştiğine dair Allah'ın kendisine bir işaret göndermesini isteyen Işık, gece etkileyici bir rüya görür. Kanserin etkisiyle koltuk altında üç tane beze oluşan Işık, rüyasında, koltuk altından üç tane böceğin çıktığını görür. Umre ziyaretinden dönüşünde ameliyat olan Işık'ın koltuk altındaki kanser hücrelerinin yok olduğu görülür.

  6. RÜYASI ÇIKTI, TESETTÜRE GİRDİ  Rüyası doğru çıkan ve duasının kabul olduğunu öğrenen Işık, radikal bir kararla tesettüre girdi ve namaza başladı. Işık, tesettüre nasıl girdiğini ve hastalık sürecinde yaşadığını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Bundan sonra sahne hayatına ara vermeyeceğini söyleyen Işık, içkili olmayan mekanlarda, kına gecelerinde sahne alacağını söyledi.

    RÜYASI ÇIKTI, TESETTÜRE GİRDİ Rüyası doğru çıkan ve duasının kabul olduğunu öğrenen Işık, radikal bir kararla tesettüre girdi ve namaza başladı. Işık, tesettüre nasıl girdiğini ve hastalık sürecinde yaşadığını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Bundan sonra sahne hayatına ara vermeyeceğini söyleyen Işık, içkili olmayan mekanlarda, kına gecelerinde sahne alacağını söyledi.