Alişan Kızı Doğduktan Yarım Saat Sonra İsyan Etti

Alişan kızı doğduktan yarım saat sonra isyan etti

  1. Alişan ve eşi Buse Varol, ikinci çocuklarını kucaklarına aldı. Yakınlarına fotoğraf atan Alişan, kızı doğduktan yarım saat sonra isyan etti.

    Alişan ve eşi Buse Varol, ikinci çocuklarını kucaklarına aldı. Yakınlarına fotoğraf atan Alişan, kızı doğduktan yarım saat sonra isyan etti.

  2. Alişan ve oyuncu Buse Varol, 2018 yılında hayatlarını birleştirdi. 2019 yılında ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşadılar. Bugün ise ünlü çift ikinci kez bebek heyecanı yaşadı. Buse Varol, doğum yaptı.

    Alişan ve oyuncu Buse Varol, 2018 yılında hayatlarını birleştirdi. 2019 yılında ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşadılar. Bugün ise ünlü çift ikinci kez bebek heyecanı yaşadı. Buse Varol, doğum yaptı.

  3. 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan ikili, kızlarına "Eliz" adını verdi.  Doğuma girerek eşini yalnız bırakmayan Alişan, mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Bu kareyi Instagram'dan yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine, "Geldi babasının aşkı, geldi. Şükür..." notunu düştü.

    2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan ikili, kızlarına "Eliz" adını verdi. Doğuma girerek eşini yalnız bırakmayan Alişan, mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Bu kareyi Instagram'dan yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine, "Geldi babasının aşkı, geldi. Şükür..." notunu düştü.

  4. Alişan, kızı Eliz'in fotoğraflarını izin almadan sosyal medyada paylaşanlara ise isyan etti:    "Yazıklar olsun sana" diyen sanatçı, "En yakınlarım, birkaç kişiye fotoğraf atıyorum, o da alıyor hikayesine atıyor ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde."

    Alişan, kızı Eliz'in fotoğraflarını izin almadan sosyal medyada paylaşanlara ise isyan etti: "Yazıklar olsun sana" diyen sanatçı, "En yakınlarım, birkaç kişiye fotoğraf atıyorum, o da alıyor hikayesine atıyor ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde."

  5. Alişan, dün eşi ile düğün günü çekilen eski bir karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Heyecanını takipçileriyle paylaşan Alişan, "Ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılacak" ifadelerini kullanmıştı.

    Alişan, dün eşi ile düğün günü çekilen eski bir karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Heyecanını takipçileriyle paylaşan Alişan, "Ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılacak" ifadelerini kullanmıştı.

  6. 44 yaşındaki ünlü şarkıcı, çok sayıda beğeni alan gönderisine şu notu düşmüştü:    ''O gece başladı hikayemiz ve Allah bize 1 yıl sonra Burak’ı verdi... Şimdi ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılacak... Seni bekliyoruz kızım, annen baban ve bütün ailen hep birlikte seni kucaklamak için sabırsızlanıyoruz. Yarın bizim için yepyeni bir sayfa açılacak...''

    44 yaşındaki ünlü şarkıcı, çok sayıda beğeni alan gönderisine şu notu düşmüştü: ''O gece başladı hikayemiz ve Allah bize 1 yıl sonra Burak’ı verdi... Şimdi ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılacak... Seni bekliyoruz kızım, annen baban ve bütün ailen hep birlikte seni kucaklamak için sabırsızlanıyoruz. Yarın bizim için yepyeni bir sayfa açılacak...''

  7. 'Beni evlendiğimiz günden beri dünyanın en mutlu kocası yapan aşkıma, kucağıma aldığım gün babalığı bana tattıran oğluma ve ailemize teşekkür ederim...'

    'Beni evlendiğimiz günden beri dünyanın en mutlu kocası yapan aşkıma, kucağıma aldığım gün babalığı bana tattıran oğluma ve ailemize teşekkür ederim...'

  8. ''Bu mutluluğu bana ikinci kez yaşatmayı nasip eden Allah'ıma binlerce şükürler olsun... Sizlerden de ricam; bir 'Hayırlı olsun' bir de dua... Gel kızım, bekliyoruz.''

    ''Bu mutluluğu bana ikinci kez yaşatmayı nasip eden Allah'ıma binlerce şükürler olsun... Sizlerden de ricam; bir 'Hayırlı olsun' bir de dua... Gel kızım, bekliyoruz.''

  9. Alişan, paylaşımına kalp ve nazar boncuğu emojisi eklemeyi de ihmal etmemişti.

    Alişan, paylaşımına kalp ve nazar boncuğu emojisi eklemeyi de ihmal etmemişti.