İbo Show Survivor Ve Milyoner'e Büyük Şok!

6 Şubat 2021'in açıklanan reyting sonuçları Survivor, İbo Show ve Kim Milyoner Olmak İster'i hüsrana uğrattı.

  1. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün akşamki bölümündeki bir soru sosyal medyanın diline düştü. Twitter'da uzun süre trend topic olan yarışma reytinglerde adeta çakıldı. Total reyting listesinde sevilen yarışma programı ilk 10'a bile girmeyi başaramadı.

    Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün akşamki bölümündeki bir soru sosyal medyanın diline düştü. Twitter'da uzun süre trend topic olan yarışma reytinglerde adeta çakıldı. Total reyting listesinde sevilen yarışma programı ilk 10'a bile girmeyi başaramadı.

  2. Bu yıl reytinglerde bir türlü zirveyi göremeyen Survivor için dün akşamki bölümde de sonuçlar pek değişmedi. Steven'ın herkesi ağlatan hikayesi ve konseyde yaşananlar izleyici ekran başında tutmaya yetmedi.

    Bu yıl reytinglerde bir türlü zirveyi göremeyen Survivor için dün akşamki bölümde de sonuçlar pek değişmedi. Steven'ın herkesi ağlatan hikayesi ve konseyde yaşananlar izleyici ekran başında tutmaya yetmedi.

  3. Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan'ın konuk olduğu İbo Show bu haftaki bölümünde seyirciyi memnun etmedi. Geçen hafta Bülent Serttaş bölümüyle oldukça ses getiren İbo Show dün akşamki bölümüyle hüsrana uğradı.   <br>  İşte cumartesi günü reytingleri...

    Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan'ın konuk olduğu İbo Show bu haftaki bölümünde seyirciyi memnun etmedi. Geçen hafta Bülent Serttaş bölümüyle oldukça ses getiren İbo Show dün akşamki bölümüyle hüsrana uğradı.
    İşte cumartesi günü reytingleri...

  4. 10 - Haber Önü (Show TV)

    10 - Haber Önü (Show TV)

  5. 9 - Sen Çal Kapımı (Fox TV)

    9 - Sen Çal Kapımı (Fox TV)

  6. 8 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk Özet (Show TV)

    8 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk Özet (Show TV)

  7. 7 - İbo Show (Star TV)

    7 - İbo Show (Star TV)

  8. 6 - Gönül Dağı Özet (TRT 1)

    6 - Gönül Dağı Özet (TRT 1)

  9. 5 - Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)

    5 - Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)

  10. 4 - Survivor (TV8)

    4 - Survivor (TV8)

  11. 3 - Ana Haber (Show TV)

    3 - Ana Haber (Show TV)

  12. 2 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Show TV)

    2 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Show TV)

  13. 1 - Gönül Dağı (TRT 1)

    1 - Gönül Dağı (TRT 1)