Meteorolojinin Uyardığı Fırtına İstanbul'u Vurdu

İSTANBUL'da etkili olan fırtına nedeniyle birçok noktada ağaç devrilmesi ve çatı uçması olayları yaşandı, araçlar zarar gördü. Çatı uçması olayları güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı.

  1. İSTANBUL'da akşam saatlerinde hafif yağmurla birlikte Beşiktaş, Sultangazi, Silivri, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Bağcılar, Şişli, Beyoğlu ve Esenler'de etkisini gösteren fırtına, Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de etkili oldu.

    İSTANBUL'da akşam saatlerinde hafif yağmurla birlikte Beşiktaş, Sultangazi, Silivri, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Bağcılar, Şişli, Beyoğlu ve Esenler'de etkisini gösteren fırtına, Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de etkili oldu.

  2. Şiddetli rüzgar nedeniyle Silivri sahilde bir iş yerinin totem tabelası devrildi. İlçede rüzgar nedeniyle 2 tekne battı.

    Şiddetli rüzgar nedeniyle Silivri sahilde bir iş yerinin totem tabelası devrildi. İlçede rüzgar nedeniyle 2 tekne battı.

  3. Fatih Mahallesi Bıldırcın Sokak'ta da ağaç devrilmesi sonucu elektrik direği yıkıldı. İtfaiye ekipleri, bir binada sallanan demiri tehlike arz ettiği gerekçesiyle çıkarttı.

    Fatih Mahallesi Bıldırcın Sokak'ta da ağaç devrilmesi sonucu elektrik direği yıkıldı. İtfaiye ekipleri, bir binada sallanan demiri tehlike arz ettiği gerekçesiyle çıkarttı.

  4. Sultangazi 75. Yıl Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde bir binanın çatısının uçması sonucu iki otomobil ile bazı iş yerlerinde hasar oluştu. Cadde, güvenlik şeridiyle çevrilerek trafiğe kapatıldı.

    Sultangazi 75. Yıl Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde bir binanın çatısının uçması sonucu iki otomobil ile bazı iş yerlerinde hasar oluştu. Cadde, güvenlik şeridiyle çevrilerek trafiğe kapatıldı.

  5. Yeşilköy Baharistan Sokak'ta sitenin içinde park halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

    Yeşilköy Baharistan Sokak'ta sitenin içinde park halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

  6. Bayrampaşa Girne Caddesi'nde bir binanın çatısı uçtu ve bir araç hasar gördü.

    Bayrampaşa Girne Caddesi'nde bir binanın çatısı uçtu ve bir araç hasar gördü.

  7. Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1180. sokakta ise çatı uçması sonucu 7 araçta hasar oluştu. Olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri çalışmalarda bulundu. Karayolları Galeri Caddesi'nde de yola ağaç devrildi.

    Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1180. sokakta ise çatı uçması sonucu 7 araçta hasar oluştu. Olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri çalışmalarda bulundu. Karayolları Galeri Caddesi'nde de yola ağaç devrildi.

  8. Ayrıca Eyüp Refhan Tümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arkasındaki binada çatı uçması olayında bir araç zarar gördü.

    Ayrıca Eyüp Refhan Tümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arkasındaki binada çatı uçması olayında bir araç zarar gördü.

  9. Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Arguvan sokakta ise evlerin çatılarından kopan parçaların yollara savrulmasından dolayı 2 araçta küçük çaplı hasar oluştu. İtfaiye ve polis ekipleri, olay yerinde çalışmalarda bulundu.

    Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Arguvan sokakta ise evlerin çatılarından kopan parçaların yollara savrulmasından dolayı 2 araçta küçük çaplı hasar oluştu. İtfaiye ve polis ekipleri, olay yerinde çalışmalarda bulundu.