İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gönül Dağı'ndaki Zahide Bakın Kiminle Evliymiş!

Cumartesi akşamları seyirciyi ekran başına toplamayı bilen ve geceye adını yazdıran reyting rekortmeni TRT 1 dizisi Gönül Dağı hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dillerde. Dizide özellikle performansı ile dikkat çeken bir isim var Zahide yani Ecem Özkaya...

  1. Bu sezonun en iddialı dizilerini bir bir seyirci ile buluşturan TRT 1'in son bombası izleyenin gönlünü ısıtan bozkır dizisi Gönül Dağı oldu. Cumartesi akşamlarına damga vuran dizi, reyting listesinde zirveye yerleşti ve kanalın yüzünü güldüren yapımlar arasına girdi.     Sezonun en çok izlenen ve ses getiren dizilerine imza atan TRT 1'in son reyting bombası

    Bu sezonun en iddialı dizilerini bir bir seyirci ile buluşturan TRT 1'in son bombası izleyenin gönlünü ısıtan bozkır dizisi Gönül Dağı oldu. Cumartesi akşamlarına damga vuran dizi, reyting listesinde zirveye yerleşti ve kanalın yüzünü güldüren yapımlar arasına girdi. Sezonun en çok izlenen ve ses getiren dizilerine imza atan TRT 1'in son reyting bombası

  2. Dizi, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu alıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan ?Bozkırın kalemi? Mustafa Çiftçi?nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılıyor.

    Dizi, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu alıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan ?Bozkırın kalemi? Mustafa Çiftçi?nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılıyor.

  3. İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan dizi Gönüldağı'nın başrollerinde  Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek)  yer alıyor. Ayrıca genç yeteneklerin yanı sıra kadroda Yavuz Sepetçi, Ege Aydan gibi isimler de var.

    İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan dizi Gönüldağı'nın başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) yer alıyor. Ayrıca genç yeteneklerin yanı sıra kadroda Yavuz Sepetçi, Ege Aydan gibi isimler de var.

  4. Fakat son haftalarda dizide hem performansı hem de hikayesi ile dikkat çeken bir isim var; Zahide yani Ecem Özkaya. Minibüs şoförü Sefer ile bir türlü birlikte olamayan, aşklarına sürekli engel çıkan Zahide'yi canlandıran Ecem Özkaya'nın eskiden kiminle olduğunu biliyor muydunuz?

    Fakat son haftalarda dizide hem performansı hem de hikayesi ile dikkat çeken bir isim var; Zahide yani Ecem Özkaya. Minibüs şoförü Sefer ile bir türlü birlikte olamayan, aşklarına sürekli engel çıkan Zahide'yi canlandıran Ecem Özkaya'nın eskiden kiminle olduğunu biliyor muydunuz?

  5. 32 yaşında olan Ecem Özkaya bir zamanlar Kurtlar Vadisi dizisi ile yıldızı parlayan başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ ile evliymiş. Çiftin bir de Ahmet Kaan adında bir erkek çocukları var.

    32 yaşında olan Ecem Özkaya bir zamanlar Kurtlar Vadisi dizisi ile yıldızı parlayan başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ ile evliymiş. Çiftin bir de Ahmet Kaan adında bir erkek çocukları var.

  6. 2010 yılında görkemli bir düğün ile evlenen çiftin evliliği 9 yıl sürmüş ve çift anlaşarak 2019 yılında boşanmış.

    2010 yılında görkemli bir düğün ile evlenen çiftin evliliği 9 yıl sürmüş ve çift anlaşarak 2019 yılında boşanmış.

  7. 43 yaşındaki Mustafa Üstündağ da bu evlilikten sonra başka bir evlilik yapmadı. Çiftin Ahmet Kaan adında bir çocukları var.

    43 yaşındaki Mustafa Üstündağ da bu evlilikten sonra başka bir evlilik yapmadı. Çiftin Ahmet Kaan adında bir çocukları var.

  8. Peki Gönül Dağı dizisindeki oyunculuğu ile  alkış toplayan Ecem Özkaya kimdir, hangi dizilerde rol aldı? Birlikte bakalım...

    Peki Gönül Dağı dizisindeki oyunculuğu ile alkış toplayan Ecem Özkaya kimdir, hangi dizilerde rol aldı? Birlikte bakalım...

  9. 25 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu 31 yaşındadır. Eğitim hayatını Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde tamamladı.

    25 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu 31 yaşındadır. Eğitim hayatını Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde tamamladı.

  10. Kartallar Yüksek Uçar (2007),Havalimanı, İyi Uçuşlar (2008),Cümbür Cemaat Aile (2010),İffet (2011) dizilerinde ve Sizi Seviyorum (2009) isimli sinema filminde oynamıştır.

    Kartallar Yüksek Uçar (2007),Havalimanı, İyi Uçuşlar (2008),Cümbür Cemaat Aile (2010),İffet (2011) dizilerinde ve Sizi Seviyorum (2009) isimli sinema filminde oynamıştır.

  11. 2012 yılında Fox TV'de yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Ufuk Özkan ile başrol paylaşmış, 2016 yılında Hayat şarkısı dizinde oynamıştır. Son olarak 2018 yılında yayınlanan Can kırıklıkları adlı dizide Aysel Karadağ rolünde kamera karşısına geçti.

    2012 yılında Fox TV'de yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Ufuk Özkan ile başrol paylaşmış, 2016 yılında Hayat şarkısı dizinde oynamıştır. Son olarak 2018 yılında yayınlanan Can kırıklıkları adlı dizide Aysel Karadağ rolünde kamera karşısına geçti.

  12. Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ çifti 24 Ağustos 2010 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten 2013 yılında Ahmet Kaan adında oğulları oldu. Çift ani bir kararla tek celsede evliliklerini bitirdi. Ayrılık nedenini henüz açıklamadılar.

    Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ çifti 24 Ağustos 2010 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten 2013 yılında Ahmet Kaan adında oğulları oldu. Çift ani bir kararla tek celsede evliliklerini bitirdi. Ayrılık nedenini henüz açıklamadılar.