İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Buz Tutan Nehirde Balık Avı

Buz tutan Çoruh Nehri'nde zorlu balık avı

  1. Türkiye sınırları içerisinde 410 kilometrelik uzunluğa sahip Kuzeydoğu Anadolu'nun en büyük nehirlerinden olan Çoruh Nehri, yaz-kış balıkçıların umudu oluyor.

    Türkiye sınırları içerisinde 410 kilometrelik uzunluğa sahip Kuzeydoğu Anadolu'nun en büyük nehirlerinden olan Çoruh Nehri, yaz-kış balıkçıların umudu oluyor.

  2. Bayburt'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Baksı köyünde geçimini balıkçılık yaparak sağlayan vatandaşlar, sabah erken saatlerde dondurucu soğuklar nedeniyle yüzeyi buz tutan Çoruh Nehri'nin kıyısına gidiyor.

    Bayburt'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Baksı köyünde geçimini balıkçılık yaparak sağlayan vatandaşlar, sabah erken saatlerde dondurucu soğuklar nedeniyle yüzeyi buz tutan Çoruh Nehri'nin kıyısına gidiyor.

  3. Yaklaşık 15 santimetre kalınlığındaki buz kütlelerini kazmalarla kıran vatandaşlar, daha sonra elleriyle Eskimo usulü balık avlıyor.

    Yaklaşık 15 santimetre kalınlığındaki buz kütlelerini kazmalarla kıran vatandaşlar, daha sonra elleriyle Eskimo usulü balık avlıyor.

  4. Nehirde balık tutan vatanların zorlu mesaisi ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü.

    Nehirde balık tutan vatanların zorlu mesaisi ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü.