İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor Arıza Kefaret Ve Hercai'ye Büyük Şok!

14 Şubat 2021 günü reyting sonuçları Hercai, Arıza, Kefaret ve Survivor'u hüsrana uğrattı. Zirvedeki program herkesi şaşırttı

  1. Yönetmen koltuğuna Barış Yöş'ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Hercai 2021 yılına reytinglerde iyi başlamadı. Önceki yıllarda zirve yarışında olan Hercai, ikinci sezonuyla birlikte reytinglerde düşüşe geçti.

    Yönetmen koltuğuna Barış Yöş'ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Hercai 2021 yılına reytinglerde iyi başlamadı. Önceki yıllarda zirve yarışında olan Hercai, ikinci sezonuyla birlikte reytinglerde düşüşe geçti.

  2. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Kefaret Fox TV'nin yeni sezonda iddiaları dizileri arasında gösteriliyordu. Reytinglere ilk aylarda iyi başlamayan dizi son haftalarda belirgin bir yükselişe geçti. Kefaret zirve yarışına aday olma yolunda ilerliyor.

    Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Kefaret Fox TV'nin yeni sezonda iddiaları dizileri arasında gösteriliyordu. Reytinglere ilk aylarda iyi başlamayan dizi son haftalarda belirgin bir yükselişe geçti. Kefaret zirve yarışına aday olma yolunda ilerliyor.

  3. Show TV'nin yeni sezondaki aksiyon dizisi Arıza haftalardır aynı sırada sürdürdüğü pozisyonu bu hafta bir alt sıraya düştü. Sevilen dizi reyting yarışından uzaklaşmaya başladı.

    Show TV'nin yeni sezondaki aksiyon dizisi Arıza haftalardır aynı sırada sürdürdüğü pozisyonu bu hafta bir alt sıraya düştü. Sevilen dizi reyting yarışından uzaklaşmaya başladı.

  4. Survivor 2021'in dün akşam ekrana gelen bölümünde eleme adayı belirledndi. Heyecanın dorukta olduğu program seyirciyi ekran başına kilitledi. Zirve yarışına ortak olan Survivor'u geçen program ise herkesi şaşırttı.  <br>  İşte pazar günü reytingleri...

    Survivor 2021'in dün akşam ekrana gelen bölümünde eleme adayı belirledndi. Heyecanın dorukta olduğu program seyirciyi ekran başına kilitledi. Zirve yarışına ortak olan Survivor'u geçen program ise herkesi şaşırttı.
    İşte pazar günü reytingleri...

  5. 10 - Hava Durumu (ATV)

    10 - Hava Durumu (ATV)

  6. 9 - Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 En İyiler (Kanal D)

    9 - Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 En İyiler (Kanal D)

  7. 8 - Ana Haber (Kanal D)

    8 - Ana Haber (Kanal D)

  8. 7 - Hercai (ATV)

    7 - Hercai (ATV)

  9. 6 - Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (Kanal D)

    6 - Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (Kanal D)

  10. 5 - Arıza (Show TV)

    5 - Arıza (Show TV)

  11. 4 - Kefaret (Fox TV)

    4 - Kefaret (Fox TV)

  12. 3 - Ana Haber (Show TV)

    3 - Ana Haber (Show TV)

  13. 2 - Survivor (TV8)

    2 - Survivor (TV8)

  14. 1 - Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)

    1 - Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)