Acun Ilıcalı'nın Dizisi Çakıldı

Exxen'de büyük umutlarla yayımlanmaya başlayan İşte Bu Benim Masalım dizisi resmen çakıldı. İşte Bu Benim Masalım'ın IMDb puanı çok kötü.

  1. TV8 kanalının yanı sıra ocak ayında Exxen isimli platformunu izleyici ile buluşturan Acun Ilıcalı, gündemden düşmeyen Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven için İşte Bu Benim Masalım isimli diziyi yayına aldı. Ancak Ilıcalı, büyük umutlarla yayınladığı diziden beklediği sonucu alamadı.

    TV8 kanalının yanı sıra ocak ayında Exxen isimli platformunu izleyici ile buluşturan Acun Ilıcalı, gündemden düşmeyen Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven için İşte Bu Benim Masalım isimli diziyi yayına aldı. Ancak Ilıcalı, büyük umutlarla yayınladığı diziden beklediği sonucu alamadı.

  2. Bir gençlik dizisi olarak yayınlanmaya başlayan dizi, başrollerin geniş hayran kitlesine rağmen IMDb platformunda 10 üzerinden 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puan alan dizisi oldu.

    Bir gençlik dizisi olarak yayınlanmaya başlayan dizi, başrollerin geniş hayran kitlesine rağmen IMDb platformunda 10 üzerinden 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puan alan dizisi oldu.

  3. İşte Bu Benim Masalım dizisinin 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği ise henüz belli değil.

    İşte Bu Benim Masalım dizisinin 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği ise henüz belli değil.

  4. Başrollerini Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinin kadrosunda; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal gibi isimler yer alıyor.

    Başrollerini Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinin kadrosunda; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal gibi isimler yer alıyor.

  5. İşte Bu Benim Masalım konusu:  Güçlü duyguları olan, hayalperest ve herkesten farklı... En büyük yeteneği sesi ama sahnelerden de korkuyor.

    İşte Bu Benim Masalım konusu: Güçlü duyguları olan, hayalperest ve herkesten farklı... En büyük yeteneği sesi ama sahnelerden de korkuyor.

  6. 17 yaşındaki bir yıldızın yükseliş hikayesi.  Hayattaki en büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç bir kız, sahnede olmaktan çok korksa da hayallerini peşinden koşmaktan vazgeçmez.

    17 yaşındaki bir yıldızın yükseliş hikayesi. Hayattaki en büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç bir kız, sahnede olmaktan çok korksa da hayallerini peşinden koşmaktan vazgeçmez.

  7. Sahne korkusunu aşmaya çalışan genç kız, hayallerini gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

    Sahne korkusunu aşmaya çalışan genç kız, hayallerini gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?