Yaprak Dökümü'nün Şevket'i Aradığı Aşkı Buldu!

Yaprak Dökümü'nün Şevket'i aradığı aşkı buldu!

  1. Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi ?Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Şevket karakteri ile tanınan Caner Kurtaran, gönlünü kaptırdı. Yaprak Dökümü dizisinden sonra birçok yapımda yer alan ve son olarak da EDHO kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu, yıllardır aradığı aşkı buldu.

    Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi ?Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Şevket karakteri ile tanınan Caner Kurtaran, gönlünü kaptırdı. Yaprak Dökümü dizisinden sonra birçok yapımda yer alan ve son olarak da EDHO kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu, yıllardır aradığı aşkı buldu.

  2. 2016 yılında Ayşegül Kartal ile kısa süren bir evlilik gerçekleştiren Caner Kurtaran, sonunda aradığı aşkı buldu.

    2016 yılında Ayşegül Kartal ile kısa süren bir evlilik gerçekleştiren Caner Kurtaran, sonunda aradığı aşkı buldu.

  3. 42 yaşındaki başarılı oyuncu Caner Kurtaran 'Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Şevket karakteri ile tanınıyor. Başarılı oyuncu geçtiğimiz haftalarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi kadrosuna dahil olmuştu. Yeni dizisi ile tekrar gündeme gelen Kurtaran'ın özel hayatı da merak konusu oldu.

    42 yaşındaki başarılı oyuncu Caner Kurtaran 'Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Şevket karakteri ile tanınıyor. Başarılı oyuncu geçtiğimiz haftalarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi kadrosuna dahil olmuştu. Yeni dizisi ile tekrar gündeme gelen Kurtaran'ın özel hayatı da merak konusu oldu.