İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hercai Dizisinde Çifte Ayrılık Birden!

Hercai dizisinde çifte ayrılık birden!

  1. Pazar günleri Atv'de izleyiciyle buluşan Hercai dizisi konusu ve oyuncuları ile ilk bölümünden bu yana büyük beğeni topladı. Mira Yapım imzalı dizinin başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin paylaşırken yönetmen koltuğunda Cem Karcı, Benal Tairi, Barış Yöş ve Ali İlhan oturuyor.

    Pazar günleri Atv'de izleyiciyle buluşan Hercai dizisi konusu ve oyuncuları ile ilk bölümünden bu yana büyük beğeni topladı. Mira Yapım imzalı dizinin başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin paylaşırken yönetmen koltuğunda Cem Karcı, Benal Tairi, Barış Yöş ve Ali İlhan oturuyor.

  2. Mia Yapım imzalı Hercai dizisinde 2 flaş ayrılık birden yaşanacak. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Azad karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile Gönül'ü oynayan Oya Unustası fenomen projeye veda edecek.

    Mia Yapım imzalı Hercai dizisinde 2 flaş ayrılık birden yaşanacak. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Azad karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile Gönül'ü oynayan Oya Unustası fenomen projeye veda edecek.