Kebapçılar Müşterilerini Davul Zurna Çalarak Karşıladı

Gaziantep ve Adana'da corona virüs tedbirleri nedeniyle sadece paket servisi yapan kebapçılar, saat kısıtlaması ve kapasite şartıyla müşteri kabul etmeye başladı.

  1. Gaziantep'te, corona virüs tedbirleri kapsamında paket servisi yapan kebapçılar, saat kısıtlaması ve kapasite şartıyla hizmet vermeye başladı. Uzun süredir masalara müşteri alamayan işletmelerin, hizmet vermeye başlamasıyla vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren kentteki kebapçılara giderek kebap yemeye başladı.

    Gaziantep'te, corona virüs tedbirleri kapsamında paket servisi yapan kebapçılar, saat kısıtlaması ve kapasite şartıyla hizmet vermeye başladı. Uzun süredir masalara müşteri alamayan işletmelerin, hizmet vermeye başlamasıyla vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren kentteki kebapçılara giderek kebap yemeye başladı.

  2. Bazı işletmeler müşterilerini davul zurna eşliğinde karşılarken, bazıları ise meşale yakıp kurdele kesti. İş yerlerinde müşterilerini ağırlayan işletme sahipleri ve yemek yemeye gelen vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

    Bazı işletmeler müşterilerini davul zurna eşliğinde karşılarken, bazıları ise meşale yakıp kurdele kesti. İş yerlerinde müşterilerini ağırlayan işletme sahipleri ve yemek yemeye gelen vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

  3. "GAZİANTEPLİLER SICAK KEBAP YEMEYİ ÖZLEMİŞ"  Gaziantep Kalesi bölgesinde kebapçılık yapan Nejdet Kılınçoğlu, alınan karar nedeniyle çok mutlu olduklarını ve yaptıkları şölenle müşterilerini karşıladıklarını ifade ederek şunları söyledi:    "Dün Cumhurbaşkanımızın açıklamasının ardından en çok kebapçılar sevindi. Bugün masa ve sandalyelerimizi müşterilerimize açtık. Şu anda bayram yeri gibiyiz. Söylenen kurallara uyarak bugün çalışmalara başladık. Gaziantepliler sıcak şekilde kebap yemeyi özlemiş, artık bu özlemlerini gideriyor. Biz de bu sevinci meşale yakıp, kurdele kesip şölen havasında gösterdik. Tüm kurallara uyarak bugün müşterilerimizi ağırladık. İnşallah bu hastalıktan bir an önce kurtuluruz."

    "GAZİANTEPLİLER SICAK KEBAP YEMEYİ ÖZLEMİŞ" Gaziantep Kalesi bölgesinde kebapçılık yapan Nejdet Kılınçoğlu, alınan karar nedeniyle çok mutlu olduklarını ve yaptıkları şölenle müşterilerini karşıladıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Dün Cumhurbaşkanımızın açıklamasının ardından en çok kebapçılar sevindi. Bugün masa ve sandalyelerimizi müşterilerimize açtık. Şu anda bayram yeri gibiyiz. Söylenen kurallara uyarak bugün çalışmalara başladık. Gaziantepliler sıcak şekilde kebap yemeyi özlemiş, artık bu özlemlerini gideriyor. Biz de bu sevinci meşale yakıp, kurdele kesip şölen havasında gösterdik. Tüm kurallara uyarak bugün müşterilerimizi ağırladık. İnşallah bu hastalıktan bir an önce kurtuluruz."

  4. "MÜŞTERİLERİ DAVUL ZURNA İLE KARŞILADIK"  Müşterileri davul zurna ile karşıladıklarını ifade eden kebapçı ustası Yasin Usta, "Pandemi döneminden bu yana müşterilerimizi ağırlayamıyorduk. Dün yapılan açıklamanın ardından müşterilerimizi davul zurna ile karşıladık. Çok mutluyuz. Önlemlerimizi aldık, sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

    "MÜŞTERİLERİ DAVUL ZURNA İLE KARŞILADIK" Müşterileri davul zurna ile karşıladıklarını ifade eden kebapçı ustası Yasin Usta, "Pandemi döneminden bu yana müşterilerimizi ağırlayamıyorduk. Dün yapılan açıklamanın ardından müşterilerimizi davul zurna ile karşıladık. Çok mutluyuz. Önlemlerimizi aldık, sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

  5. Covid-19 risk değerlendirme haritasına göre orta riskli (sarı) kategoride yer alan Adana'da da kafe, restoran, pastane gibi işletmeler bugün ilk müşterilerini aldı.

    Covid-19 risk değerlendirme haritasına göre orta riskli (sarı) kategoride yer alan Adana'da da kafe, restoran, pastane gibi işletmeler bugün ilk müşterilerini aldı.

  6. Yüreğir ilçesindeki Kaburgacı Yaşar Usta'da corona virüs önlemleri kapsamında salona giren müşteriler, sıcak kebabın tadına vardı.

    Yüreğir ilçesindeki Kaburgacı Yaşar Usta'da corona virüs önlemleri kapsamında salona giren müşteriler, sıcak kebabın tadına vardı.

  7. Uzun süredir paket servis ile kebap yiyenler, masalar arası 2 metre mesafe, çeşitli noktalara konulan dezenfektanlar, ateş ölçümü ve maske gibi önlemlerle kebap yemenin keyfini yaşadı.

    Uzun süredir paket servis ile kebap yiyenler, masalar arası 2 metre mesafe, çeşitli noktalara konulan dezenfektanlar, ateş ölçümü ve maske gibi önlemlerle kebap yemenin keyfini yaşadı.

  8. Bölgede uzun yıllardır kebapçılık yapan Yaşar Aydın, bugünü ucuna maskeler bağladığı rengarenk balonları gökyüzüne bırakarak kutladı.

    Bölgede uzun yıllardır kebapçılık yapan Yaşar Aydın, bugünü ucuna maskeler bağladığı rengarenk balonları gökyüzüne bırakarak kutladı.

  9. "SABAH SAAT 06.00'DA ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER OLDU"  Açılmalarından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Yaşar Aydın, "Sabah saat 06.00'da buraya geldim, müşteri bekliyordu. Ankara'dan, İzmir'den, Kahramanmaraş'tan, Mersin'den gelmişler. Gelen herkesin yüzü gülüyor, bizim yüzümüz gülüyor. Herkes çok mutlu. Corona virüs nedeniyle paket servis yapıyorduk, evlerinde yiyorlardı. Soğuk soğuk tadı olmaz. Şimdi zevkle yiyorlar, gözlerinin içi gülüyor. Tüm tedbirlere uyuyoruz. Bin 500 kişi kapasitemiz var ama yüzde 50 oranda müşteri alıyoruz. Masalar arası 2-3 metre arasında mesafe bırakıyoruz. Kapalı olmaktansa 100 kişi ağırlayacağımızı 50 kişi ağırlarız" dedi.

    "SABAH SAAT 06.00'DA ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER OLDU" Açılmalarından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Yaşar Aydın, "Sabah saat 06.00'da buraya geldim, müşteri bekliyordu. Ankara'dan, İzmir'den, Kahramanmaraş'tan, Mersin'den gelmişler. Gelen herkesin yüzü gülüyor, bizim yüzümüz gülüyor. Herkes çok mutlu. Corona virüs nedeniyle paket servis yapıyorduk, evlerinde yiyorlardı. Soğuk soğuk tadı olmaz. Şimdi zevkle yiyorlar, gözlerinin içi gülüyor. Tüm tedbirlere uyuyoruz. Bin 500 kişi kapasitemiz var ama yüzde 50 oranda müşteri alıyoruz. Masalar arası 2-3 metre arasında mesafe bırakıyoruz. Kapalı olmaktansa 100 kişi ağırlayacağımızı 50 kişi ağırlarız" dedi.

  10. Ceyhan ilçesinden kebap yemeye gelen Duran Şahin, "Aylardır açılmalarını bekliyorduk. Gelir gelmez sıcak sıcak kebap yedim" dedi.

    Ceyhan ilçesinden kebap yemeye gelen Duran Şahin, "Aylardır açılmalarını bekliyorduk. Gelir gelmez sıcak sıcak kebap yedim" dedi.

  11. Pozantı ilçesinden ailesi ile birlikte gelen Zeynep Yazga "Çok güzel, çok beğendik. Paket servisten bıkmıştık. Eve gelen paketleri soğuk bir şekilde yemektense artık sıcağı sıcağına yemek daha tadında oluyor" diye konuştu.

    Pozantı ilçesinden ailesi ile birlikte gelen Zeynep Yazga "Çok güzel, çok beğendik. Paket servisten bıkmıştık. Eve gelen paketleri soğuk bir şekilde yemektense artık sıcağı sıcağına yemek daha tadında oluyor" diye konuştu.

  12. Ankara'dan ilk kez Adana'ya gelip kebap yiyen Kubilay Yiğit Ercan ise böyle bir lezzeti yemekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

    Ankara'dan ilk kez Adana'ya gelip kebap yiyen Kubilay Yiğit Ercan ise böyle bir lezzeti yemekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.