Bir Zamanlar Kıbrıs Ne Yaptı İşte Reytingler

1 Nisan 2021'in reyting sonuçları Alev Alev, Akrep, Survivor ve Mucize Doktor'u hüsrana uğrattı. TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs ise listeye dikkat çeken bir giriş yaptı.

  1. Konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Akrep reytinglerde haftalardır umduğu başarıyı elde edemedi. Akrep dün akşamki bölümüyle bu hafta da ilk 10'a girmeyi başaramadı.

    Konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Akrep reytinglerde haftalardır umduğu başarıyı elde edemedi. Akrep dün akşamki bölümüyle bu hafta da ilk 10'a girmeyi başaramadı.

  2. Her hafta perşembe akşamları yapılan kaptanlık oylamasında heyecan yine arttı. Ödül oyunu öncesinde takım kaptanlığı için ünlüler ve gönüllüler oylarını kullandığı Survivor'un son bölümü reytinglerde dibe çakıldı.

    Her hafta perşembe akşamları yapılan kaptanlık oylamasında heyecan yine arttı. Ödül oyunu öncesinde takım kaptanlığı için ünlüler ve gönüllüler oylarını kullandığı Survivor'un son bölümü reytinglerde dibe çakıldı.

  3. Alev Alev'in son bölümü reytinglerde hüsrana uğradı. Seyirciyi ekrana kilitlemeyen dizi düşüşünü sürdürüyor.

    Alev Alev'in son bölümü reytinglerde hüsrana uğradı. Seyirciyi ekrana kilitlemeyen dizi düşüşünü sürdürüyor.

  4. Bir daha cerrahlık yapamayacağı gerçeğiyle yüzleşen Ferman'ın damga vurduğu Mucize Doktor reytinglerde zirve yarışından koptu.

    Bir daha cerrahlık yapamayacağı gerçeğiyle yüzleşen Ferman'ın damga vurduğu Mucize Doktor reytinglerde zirve yarışından koptu.

  5. Bir süredir çekimleri Gazimağusa'da devam eden ve Kıbrıs'a dair gerçek bir vatan mücadelesinin anlatıldığı, TRT'nin yeni dizisi "Bir Zamanlar Kıbrıs" dün akşam seyirciyle buluştu. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapım listeye iyi bir noktadan giriş yaptı.

    Bir süredir çekimleri Gazimağusa'da devam eden ve Kıbrıs'a dair gerçek bir vatan mücadelesinin anlatıldığı, TRT'nin yeni dizisi "Bir Zamanlar Kıbrıs" dün akşam seyirciyle buluştu. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapım listeye iyi bir noktadan giriş yaptı.

  6. İşte perşembe günü reytingleri...<br>    10 - Alev Alev (Show TV)

    İşte perşembe günü reytingleri...
    10 - Alev Alev (Show TV)

  7. 9 - Ana Haber (ATV)

    9 - Ana Haber (ATV)

  8. 8 - Survivor (TV8)

    8 - Survivor (TV8)

  9. 7 - Bir Zamanlar Çukurova Özet (ATV)

    7 - Bir Zamanlar Çukurova Özet (ATV)

  10. 6 - Bir Zamanlar Kıbrıs (TRT 1)

    6 - Bir Zamanlar Kıbrıs (TRT 1)

  11. 5 - Mucize Doktor (Fox TV)

    5 - Mucize Doktor (Fox TV)

  12. 4 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

    4 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

  13. 3 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

    3 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

  14. 2 - Esra Erol'da (ATV)

    2 - Esra Erol'da (ATV)

  15. 1 - Bir Zamanlar Çukurova (ATV)

    1 - Bir Zamanlar Çukurova (ATV)