İlk Sıra Bakın Kimin!

3 Nisan 2021'in reyting sonuçları İbo Show, Sen Çal Kapımı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk hüsrana uğrattı. Kardeşlerim, Survivor ise umduğu sonucu bulamadı.

  1. Işın Karaca, Altay, Defne Samyeli ve Buray'ın konuk olduğu İbo Show'un seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaramadı. İbo Show reytinglerde bu hafta dibe çakıldı.

    Işın Karaca, Altay, Defne Samyeli ve Buray'ın konuk olduğu İbo Show'un seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaramadı. İbo Show reytinglerde bu hafta dibe çakıldı.

  2. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan?ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya ittiği Sen Çal Kapımı'nın son bölümü bu hafta da ilk 10'a giremedi. Sevilen dizi için final çanları çalmaya başladı.

    Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan?ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya ittiği Sen Çal Kapımı'nın son bölümü bu hafta da ilk 10'a giremedi. Sevilen dizi için final çanları çalmaya başladı.

  3. Survivor'da eleme adayı cumartesi akşamı yapılan oylama sonrası belli olduğu bölüm seyirciyi ekran başına kilitledi. Zirve yarışına katılan Survivor, ilk sırayı rakibine kaptırdı.

    Survivor'da eleme adayı cumartesi akşamı yapılan oylama sonrası belli olduğu bölüm seyirciyi ekran başına kilitledi. Zirve yarışına katılan Survivor, ilk sırayı rakibine kaptırdı.

  4. Suzan'ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika'nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olduğu Kardeşlerim'in reytinglerde bu hafta da yerini korudu.

    Suzan'ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika'nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olduğu Kardeşlerim'in reytinglerde bu hafta da yerini korudu.

  5. Yıldız'ın ölüm kalım savaşı verdiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 58 bölümünü reytinglerde bu hafta umduğunu bulamadı.  <br>  İşte cumartesi günü reytingleri...

    Yıldız'ın ölüm kalım savaşı verdiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 58 bölümünü reytinglerde bu hafta umduğunu bulamadı.
    İşte cumartesi günü reytingleri...

  6. 10 - İbo Show (Star TV)

    10 - İbo Show (Star TV)

  7. 9 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk Özet (Show TV)

    9 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk Özet (Show TV)

  8. 8 - Ana Haber (Show TV)

    8 - Ana Haber (Show TV)

  9. 7 - Kardeşlerim Özet (ATV)

    7 - Kardeşlerim Özet (ATV)

  10. 6 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Show TV)

    6 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Show TV)

  11. 5 - Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)

    5 - Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu (Fox TV)

  12. 4 - Gönül Dağı Özet (TRT 1)

    4 - Gönül Dağı Özet (TRT 1)

  13. 3 - Survivor (TV8)

    3 - Survivor (TV8)

  14. 2 - Kardeşlerim (ATV)

    2 - Kardeşlerim (ATV)

  15. 1 - Gönül Dağı (TRT 1)

    1 - Gönül Dağı (TRT 1)