İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Beyaz'ın Son Halini Gören Şaştı Kaldı!

Bir süredir ekranlardan uzak olan 52 yaşındaki Beyazıt Öztürk'ün son hali görenleri şaşırttı. Öztürk, hayranlarını sevindirecek haberi açıkladı.

  1. 1996 yılında seyirciyle buluşan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show, 600'ü aşkın yayınlanan bölümüyle ekranların fenomen programı haline gelmişti. Son yıllarda düşen reytingler sonucu Beyaz Show 2018 yılında ekranlara veda etmişti.

    1996 yılında seyirciyle buluşan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show, 600'ü aşkın yayınlanan bölümüyle ekranların fenomen programı haline gelmişti. Son yıllarda düşen reytingler sonucu Beyaz Show 2018 yılında ekranlara veda etmişti.

  2. Beyaz Show'la televizyon ekranlarına ara veren Öztürk, Youtube kanalı için proje yapmaya başlamıştı.

    Beyaz Show'la televizyon ekranlarına ara veren Öztürk, Youtube kanalı için proje yapmaya başlamıştı.

  3. Youtube kanalında umduğu başarıyı elde edemeyen Öztürk'ün videolarını yoruma kapatması büyük ses getirmişti. Öztürk, Youtube kanalına içerik üretimi kısa sürede bitmişti.

    Youtube kanalında umduğu başarıyı elde edemeyen Öztürk'ün videolarını yoruma kapatması büyük ses getirmişti. Öztürk, Youtube kanalına içerik üretimi kısa sürede bitmişti.

  4. Youtube projesi sonrası O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna oturarak ekrana dönen Öztürk, 2 sezon boyunca seyirciyle buluşmuştu.

    Youtube projesi sonrası O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna oturarak ekrana dönen Öztürk, 2 sezon boyunca seyirciyle buluşmuştu.

  5. O Ses Türkiye'nin koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl ekranlara gelmedi.

    O Ses Türkiye'nin koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl ekranlara gelmedi.

  6. Beyazıt Öztürk, önceki gün şoförlü aracı ile Bebek trafiğinde görüntülendi.

    Beyazıt Öztürk, önceki gün şoförlü aracı ile Bebek trafiğinde görüntülendi.

  7. Annesinin evine giderken objektiflere takılan 52 yaşındaki şovmen, "Durabilecek yerimiz olsa durur konuşurdum. Trafikte yakaladınız" diyerek gazetecilere takıldı.

    Annesinin evine giderken objektiflere takılan 52 yaşındaki şovmen, "Durabilecek yerimiz olsa durur konuşurdum. Trafikte yakaladınız" diyerek gazetecilere takıldı.

  8. Jüri koltuğunda oturduğu 'O Ses Türkiye' yarışması koronavirüs engeline takılan Beyaz'ın, pandemi döneminde bir hayli kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı.

    Jüri koltuğunda oturduğu 'O Ses Türkiye' yarışması koronavirüs engeline takılan Beyaz'ın, pandemi döneminde bir hayli kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı.

  9. 'Beyaz Show'un özlendiğini dile getiren ünlü sunucu, hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.

    'Beyaz Show'un özlendiğini dile getiren ünlü sunucu, hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.

  10. Öztürk, "Biraz zamanı var. Kasım gibi inşallah" sözleriyle, yeniden ekranlarda olacağının sinyalini verdi.

    Öztürk, "Biraz zamanı var. Kasım gibi inşallah" sözleriyle, yeniden ekranlarda olacağının sinyalini verdi.

  11. Karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatan Öztürk, "Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu" şeklinde konuşmuştu.

    Karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatan Öztürk, "Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu" şeklinde konuşmuştu.

  12. Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, ?Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak? ifadelerini kullanmıştı.

    Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, ?Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak? ifadelerini kullanmıştı.

  13. Demet Akalın, sanat camiasında 'eli sıkı' olarak bilinen yakın arkadaşı ve sabah programı partneri Alişan'ı korumak isterken, Beyazıt Öztürk hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

    Demet Akalın, sanat camiasında 'eli sıkı' olarak bilinen yakın arkadaşı ve sabah programı partneri Alişan'ı korumak isterken, Beyazıt Öztürk hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

  14. Geçmiş dönemde Beyaz ile Avrupa turnesindeki bir anısını paylaşan 48 yaşındaki popçu, daha sonra "Ben de fena gömdüm Beyaz'ı" sözleriyle dikkat çekmişti.

    Geçmiş dönemde Beyaz ile Avrupa turnesindeki bir anısını paylaşan 48 yaşındaki popçu, daha sonra "Ben de fena gömdüm Beyaz'ı" sözleriyle dikkat çekmişti.

  15. Akalın "Beyaz'ın eli de sıkıdır hani. Hatta Alişan'la mukayese edilmeyecek kadar. Beyaz bize Avrupa turnesinde yemek olarak yarım pide verdi. Ay ben de fena gömdüm şimdi Beyaz'ı." demişti.

    Akalın "Beyaz'ın eli de sıkıdır hani. Hatta Alişan'la mukayese edilmeyecek kadar. Beyaz bize Avrupa turnesinde yemek olarak yarım pide verdi. Ay ben de fena gömdüm şimdi Beyaz'ı." demişti.