Covid 19'A Yakalanmıştı Çocuklar Duymasın'ın Oyuncusu Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Çocuklar Duymasın dizisinde Sertaç karakterini canlandıran Kalust Şalcıoğlu, koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı.

  1. Türkiye'de koronavirüs vakaları arttıkça ünlü isimlerden de gelen kötü haberler de artmaya başladı. Son olarak Türkiye'de çok izlenen, uzun yıllar devam eden Çocuklar Duymasın dizisinde Sertaç karakterini canlandıran Kalust Şalcıoğlu koronavirüse yakalandı.

    Türkiye'de koronavirüs vakaları arttıkça ünlü isimlerden de gelen kötü haberler de artmaya başladı. Son olarak Türkiye'de çok izlenen, uzun yıllar devam eden Çocuklar Duymasın dizisinde Sertaç karakterini canlandıran Kalust Şalcıoğlu koronavirüse yakalandı.

  2. 42 yaşındaki oyuncu ve yazar Kalust Şalcıoğlu önceki gün özel bir hastanede tedavi altına alınan Kalust Şalcıoğlu, virüsün akciğerlerine indiğini söyledi.

    42 yaşındaki oyuncu ve yazar Kalust Şalcıoğlu önceki gün özel bir hastanede tedavi altına alınan Kalust Şalcıoğlu, virüsün akciğerlerine indiğini söyledi.

  3. Tedavisine devam edilen oyuncu Instagram hesabından oksijen maskesiyle fotoğrafını paylaşarak akciğerlerinin açılmaya çalıştığını söyledi.

    Tedavisine devam edilen oyuncu Instagram hesabından oksijen maskesiyle fotoğrafını paylaşarak akciğerlerinin açılmaya çalıştığını söyledi.

  4. Koronavirüse yakalandığını öğrendiğinde sağlığıyla ilgili açıklama yapan Kalust Şalcıoğlu, şunları söyledi:    "Evet, sonunda ben de kovid olmayı başardım. Biraz akciğerlerime de inmiş maalesef.''

    Koronavirüse yakalandığını öğrendiğinde sağlığıyla ilgili açıklama yapan Kalust Şalcıoğlu, şunları söyledi: "Evet, sonunda ben de kovid olmayı başardım. Biraz akciğerlerime de inmiş maalesef.''

  5. ''Anadolu yakasındaki en büyük hastanelerden birisine iki gece önce apar topar kendimi atmıştım.''

    ''Anadolu yakasındaki en büyük hastanelerden birisine iki gece önce apar topar kendimi atmıştım.''

  6. ''Tedavi süreci çok başarılı tabi ki Allah kimseyi hastaneye düşürmesin."

    ''Tedavi süreci çok başarılı tabi ki Allah kimseyi hastaneye düşürmesin."