İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Meteoroloji Bölge Bölge Açıkladı Gök Gürültülü Sağanak Yağış Geliyor!

TÜRKİYE Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken birçok bölgede de sağanak yağış görülecek. İşte yapılan son açıklama...

  1. Türkiye bahar yağmurlarının etkisi altında. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Yurt genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Öte yandan bazı bölgelerde de sağanak yağış görülecek. Yağışların yeni haftaya kadar etkili olması bekleniyor.

    Türkiye bahar yağmurlarının etkisi altında. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Yurt genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Öte yandan bazı bölgelerde de sağanak yağış görülecek. Yağışların yeni haftaya kadar etkili olması bekleniyor.

  2. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdumuzun genellikle parçalı bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Göller Yöresi ile Ege ve İç Anadolu'nun kuzey, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinin çok bulutlu ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdumuzun genellikle parçalı bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Göller Yöresi ile Ege ve İç Anadolu'nun kuzey, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinin çok bulutlu ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  3. Bu saate dikkat!  <br>  Yağışların 12.00-18.00 saatleri arasında kuvvetli olması bekleniyor.

    Bu saate dikkat!
    Yağışların 12.00-18.00 saatleri arasında kuvvetli olması bekleniyor.

  4. Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  5. Ege:Parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Ege:Parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  6. Akdeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresinin kısa süreli yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Akdeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresinin kısa süreli yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  7. İç Anadolu: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    İç Anadolu: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  8. Batı Karadeniz:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Batı Karadeniz:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  9. Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun ve Ordu ile bölgenin iç kesimlerinin yağmur ve sağanak, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  <br>    Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kars ve Ardahan çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun ve Ordu ile bölgenin iç kesimlerinin yağmur ve sağanak, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
    Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kars ve Ardahan çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  10. Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

    Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.