O Ses Türkiye'den Hadise Ayrıldı Yerine Gelen İsim Herkesi Şoke Etti

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'la adı yasak aşk iddialarına karışan Hadise, O Ses Türkiye'den ayrıldı. Yerine gelen isim şaşırttı.

  1. Geçtiğimiz günlerde ortalık fena karıştı. Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'tan ayrılmak için mahkemeye başvurdu. Gündeş, mahkemeye sunduğu dilekçede aldatıldığını yazdı.

    Geçtiğimiz günlerde ortalık fena karıştı. Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'tan ayrılmak için mahkemeye başvurdu. Gündeş, mahkemeye sunduğu dilekçede aldatıldığını yazdı.

  2. Gündeş'in boşanma dilekçesinde eşinin kendisinin de tanıdığı kadınlarla ilişkisi olduğunu belirtmesi üzerine ortaya çıkan bir iddia şoke etti. Gündeş'in "Tanıyorum" dediği kadının Hadise olduğu iddia edildi.

    Gündeş'in boşanma dilekçesinde eşinin kendisinin de tanıdığı kadınlarla ilişkisi olduğunu belirtmesi üzerine ortaya çıkan bir iddia şoke etti. Gündeş'in "Tanıyorum" dediği kadının Hadise olduğu iddia edildi.

  3. Hatta çiftin en son 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürüldü. Hadise, iddiaları kesin bir dille yalanladı hatta bu iddialara karşı hukuk mücadelesi vereceğini söyledi.

    Hatta çiftin en son 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürüldü. Hadise, iddiaları kesin bir dille yalanladı hatta bu iddialara karşı hukuk mücadelesi vereceğini söyledi.

  4. Tüm bu iddiaların üzerine hakkındaki yayınların durdurulması için mahkemeye başvuran ancak red cevabı aldı.

    Tüm bu iddiaların üzerine hakkındaki yayınların durdurulması için mahkemeye başvuran ancak red cevabı aldı.

  5. Bu yaşananların ardından Hadise, TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğundan ayrıldı.

    Bu yaşananların ardından Hadise, TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğundan ayrıldı.

  6. Ünlü ismin yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki olarak belirlendi. Hadise, yılladır ara vermeden O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu.      Hadise'nin yerine Aleyna Tilki'nin gelecek olması duyanları bir hayli şaşırttı.

    Ünlü ismin yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki olarak belirlendi. Hadise, yılladır ara vermeden O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu. Hadise'nin yerine Aleyna Tilki'nin gelecek olması duyanları bir hayli şaşırttı.

  7. Öte yandan Hadise, ihanet iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sert çıktı. Fakat Ebru Gündeş, yakın arkadaşı olduğu bilinen Hadise'ye dair bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

    Öte yandan Hadise, ihanet iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sert çıktı. Fakat Ebru Gündeş, yakın arkadaşı olduğu bilinen Hadise'ye dair bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

  8. Hadise, sosyal medya hesaplarından şunları yayımladı:  <br>  "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil.''

    Hadise, sosyal medya hesaplarından şunları yayımladı:
    "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil.''

  9. ''Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım."

    ''Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım."