Yasak Elma, Çukur, Maraşlı Ve Kağıt Ev'e Reyting Şoku!

26 Nisan 2021'in reyting sonuçları Kağıt Ev, Survivor, Maraşlı, Yasak Elma ve Çukur'u hüsrana uğrattı.

  1. Kızlarının korkunç cinayetiyle büyük bir kabusun içine düşen Cihan ve Aylin Fırtına, evlatlarının suçunu örtbas etmeye çalışırken çok daha büyük çıkmaza düştüğü Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev bu hafta reytinglerde ilk 10'a giremedi.

    Kızlarının korkunç cinayetiyle büyük bir kabusun içine düşen Cihan ve Aylin Fırtına, evlatlarının suçunu örtbas etmeye çalışırken çok daha büyük çıkmaza düştüğü Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev bu hafta reytinglerde ilk 10'a giremedi.

  2. Survivor'da dün akşam performans oyunu heyecanı yaşandı. Bireysel olarak performans sergileyen yarışmacılar, sabit oynanan oyunda denge mücadelesi verdiği Survivor'un dün akşamki bölümü reytinglerde dibe çakıldı.

    Survivor'da dün akşam performans oyunu heyecanı yaşandı. Bireysel olarak performans sergileyen yarışmacılar, sabit oynanan oyunda denge mücadelesi verdiği Survivor'un dün akşamki bölümü reytinglerde dibe çakıldı.

  3. Polis sirenlerini duyan Necati, kendisini de kasıtlı olarak yaralar ve saldırıya uğramış gibi davrandığı Maraşlı reytinglerde dün akşamki bölümüyle hüsrana uğradı.

    Polis sirenlerini duyan Necati, kendisini de kasıtlı olarak yaralar ve saldırıya uğramış gibi davrandığı Maraşlı reytinglerde dün akşamki bölümüyle hüsrana uğradı.

  4. Yıldız, Çağatay?ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gittiği Yasak Elma'nın son bölümü zirve yarışından koptu.

    Yıldız, Çağatay?ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gittiği Yasak Elma'nın son bölümü zirve yarışından koptu.

  5. Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca?yla yüzleşeceği Çukur'da heyecan doruk noktaya ulaştı. Final bölümüne adım adım yaklaşan dizi zirveye yerleşemedi.  <br>  İşte pazartesi günü reytingleri...

    Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca?yla yüzleşeceği Çukur'da heyecan doruk noktaya ulaştı. Final bölümüne adım adım yaklaşan dizi zirveye yerleşemedi.
    İşte pazartesi günü reytingleri...

  6. 10 - Survivor (TV8)

    10 - Survivor (TV8)

  7. 9 - Uyanış: Büyük Selçuklu Özet (TRT 1)

    9 - Uyanış: Büyük Selçuklu Özet (TRT 1)

  8. 8 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

    8 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

  9. 7 - Maraşlı (ATV)

    7 - Maraşlı (ATV)

  10. 6 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

    6 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

  11. 6 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

    6 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

  12. 5 - Yasak Elma (Fox TV)

    5 - Yasak Elma (Fox TV)

  13. 4 - Hava Durumu (ATV)

    4 - Hava Durumu (ATV)

  14. 3 - Esra Erol'da (ATV)

    3 - Esra Erol'da (ATV)

  15. 2 - Çukur (Show TV)

    2 - Çukur (Show TV)

  16. 1 - Uyanış: Büyük Selçuklu (TRT 1)

    1 - Uyanış: Büyük Selçuklu (TRT 1)