Yoğun Bakımdaki Sanatçının Nişanlısından Üzen Paylaşım

Kanal D ekranlarındaki Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen, koronavirüs nedeniyle hala yoğun bakımda tedavi görüyor. Nişanlısı Nihan Ünsal'dan ise üzen bir paylaşım geldi.

  1. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Gözde Seda Altuner, Melis Sezen gibi birbirinden ünlü isimlerinden yer aldığı Sadakatsiz dizisinde Haluk'u canlandıran Burak Sergen, geçtiğimiz haftalarda evinde rahatsızlandı. Aniden hastaneye kaldırılan Sergen'in mutasyonlu virüse yakalandığı ortaya çıktı.

    Cansu Dere, Caner Cindoruk, Gözde Seda Altuner, Melis Sezen gibi birbirinden ünlü isimlerinden yer aldığı Sadakatsiz dizisinde Haluk'u canlandıran Burak Sergen, geçtiğimiz haftalarda evinde rahatsızlandı. Aniden hastaneye kaldırılan Sergen'in mutasyonlu virüse yakalandığı ortaya çıktı.

  2. Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon oluşan Burak Sergen, yoğun bakımda tedavi altına alındı ve entübe edildi. Geçtiğimiz hafta Sergen'in eski eşi Işıl Sergen, sağlık durumu hakkında şu bilgiyi verdi:    "Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir."

    Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon oluşan Burak Sergen, yoğun bakımda tedavi altına alındı ve entübe edildi. Geçtiğimiz hafta Sergen'in eski eşi Işıl Sergen, sağlık durumu hakkında şu bilgiyi verdi: "Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir."

  3. Burak Sergen'in hastalanmasıyla beraber üzüntüye boğulan nişanlısı ise zor günleri takipçileriyle paylaştı. Ünsal, artık eski hayatlarını geri istediğini belirten bir paylaşım yaptı.

    Burak Sergen'in hastalanmasıyla beraber üzüntüye boğulan nişanlısı ise zor günleri takipçileriyle paylaştı. Ünsal, artık eski hayatlarını geri istediğini belirten bir paylaşım yaptı.

  4. Sosyal medya hesabı Instagram'da paylaşım yapan Nihan Ünsal, "Başka bir hayat yaşıyorum şu an sanki, başkasın ait olan. Ya da paralel evrendeki ben'in hayatını. Ben zaten normalinde devam eden hayatımı geri istiyorum" sözlerine yer verdi.

    Sosyal medya hesabı Instagram'da paylaşım yapan Nihan Ünsal, "Başka bir hayat yaşıyorum şu an sanki, başkasın ait olan. Ya da paralel evrendeki ben'in hayatını. Ben zaten normalinde devam eden hayatımı geri istiyorum" sözlerine yer verdi.

  5. Burak Sergen için sosyal medyadan yapılan ilk açıklamada şu ifadeler yer almıştı:    "Burak Bey'in iki kovid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır. Lütfen hassasiyet gösterip yanlış haberler paylaşmayınız. Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler."

    Burak Sergen için sosyal medyadan yapılan ilk açıklamada şu ifadeler yer almıştı: "Burak Bey'in iki kovid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır. Lütfen hassasiyet gösterip yanlış haberler paylaşmayınız. Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler."

  6. Geçtiğimiz hafta usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise yaptığı paylaşımda "Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

    Geçtiğimiz hafta usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise yaptığı paylaşımda "Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

  7. Sadakatsiz dizisinin yapım şirketi MedYapım, oyuncularının sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri aktardı. Şirketin açıklamasında şunları söylemişti:    "Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in kovid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz."

    Sadakatsiz dizisinin yapım şirketi MedYapım, oyuncularının sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri aktardı. Şirketin açıklamasında şunları söylemişti: "Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in kovid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz."

  8. Öte yandan 2018 yılında Burak Sergen ile boşanan Işıl Sergen, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda oğlunun koronavirüse yakalandığını duyurdu.

    Öte yandan 2018 yılında Burak Sergen ile boşanan Işıl Sergen, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda oğlunun koronavirüse yakalandığını duyurdu.

  9. 11 yaşındaki Cansın Sergen'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan anne Sergen, şunları söylemişti:    "Bu sabah gün aymak zorunda çocuğum için. Bitkinim çok... Üç gündür ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın'la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Kovid-19'u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur."

    11 yaşındaki Cansın Sergen'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan anne Sergen, şunları söylemişti: "Bu sabah gün aymak zorunda çocuğum için. Bitkinim çok... Üç gündür ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın'la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Kovid-19'u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur."