Masumlar Apartmanı'nda Gülben Değişimiyle Twitter'ı Salladı

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Gülben'i oynayan Merve Dizdar hem geceye hem sosyal medyaya damga vurdu.

  1. Masumlar Apartmanı dizisi yayımlanan son bölümüyle yine ilgiyle izlendi. Seyircinin kafasında birçok soru işareti bırakan dizi yeni bölümünde de merak uyandırdı. Bir süredir ortalarda görünmeyen Esat, Han'a Gülben'den hoşlandığını itiraf etti. Bu anlara kulak misafiri olan Gülben'in mutluluktan ayakları yerden kesildi.

    Masumlar Apartmanı dizisi yayımlanan son bölümüyle yine ilgiyle izlendi. Seyircinin kafasında birçok soru işareti bırakan dizi yeni bölümünde de merak uyandırdı. Bir süredir ortalarda görünmeyen Esat, Han'a Gülben'den hoşlandığını itiraf etti. Bu anlara kulak misafiri olan Gülben'in mutluluktan ayakları yerden kesildi.

  2. Gülben hayatının en mutlu anlarını yaşarken Han, Esat'a söyledikleriyle her ikisini de yerle bir etti. Han, Gülben'in bebeklerinden birini getirerek Esat'a onun yetişkin biri olmadığını hala bebekleriyle oynadığını söyledi.

    Gülben hayatının en mutlu anlarını yaşarken Han, Esat'a söyledikleriyle her ikisini de yerle bir etti. Han, Gülben'in bebeklerinden birini getirerek Esat'a onun yetişkin biri olmadığını hala bebekleriyle oynadığını söyledi.

  3. Esat ise Han'ın sözlerinden sonra "Bir daha sorun çıkarmayacağım" diyerek gitti. Gülben, Han'a duyduğu öfkeyi oyuncak bebeklerden çıkardı. Tüm bebeklerini toplayıp apartman boşluğundan aşağı attı.

    Esat ise Han'ın sözlerinden sonra "Bir daha sorun çıkarmayacağım" diyerek gitti. Gülben, Han'a duyduğu öfkeyi oyuncak bebeklerden çıkardı. Tüm bebeklerini toplayıp apartman boşluğundan aşağı attı.

  4. Han'a ise rest çeken Gülben, Esat'ı bırakmayacağını ancak Han'ın İnci'yi bile kaybederek tek başına kalacağını söyledi.

    Han'a ise rest çeken Gülben, Esat'ı bırakmayacağını ancak Han'ın İnci'yi bile kaybederek tek başına kalacağını söyledi.

  5. Han ise yaptıklarından dolayı büyük üzüntü ve pişmanlık duydu.

    Han ise yaptıklarından dolayı büyük üzüntü ve pişmanlık duydu.

  6. Değişme kararı alan Gülben, Esra'nın evine giderek yardım istedi. Esra ise Gülben'e en güzel elbiselerinden birini verdi ve makyaj yaptı. Gülben Esra sayesinde yaşadığı değişimle herkesi şaşırttı.

    Değişme kararı alan Gülben, Esra'nın evine giderek yardım istedi. Esra ise Gülben'e en güzel elbiselerinden birini verdi ve makyaj yaptı. Gülben Esra sayesinde yaşadığı değişimle herkesi şaşırttı.

  7. Diğer yandan ise Han'ın kazan dairesinde rehin tuttuğu Naci ise yemek kabının içine yazdığı yardım notunu koydu. Evde Han'ın yemek kabını yıkayan Safiye ise Naci'nin notunu buldu. Baba Hikmet ise notu açarak Naci'nin yardım istediğini söyleyince Safiye büyük şok yaşadı.

    Diğer yandan ise Han'ın kazan dairesinde rehin tuttuğu Naci ise yemek kabının içine yazdığı yardım notunu koydu. Evde Han'ın yemek kabını yıkayan Safiye ise Naci'nin notunu buldu. Baba Hikmet ise notu açarak Naci'nin yardım istediğini söyleyince Safiye büyük şok yaşadı.

  8. Gülben'in değişimi ise sosyal medyayı resmen salladı. İşte Twitter'da hakkında yapılan bazı yorumlar:

    Gülben'in değişimi ise sosyal medyayı resmen salladı. İşte Twitter'da hakkında yapılan bazı yorumlar: