Ünlü Oyuncu Kovid-19'Dan Hayatını Kaybetti

Ünlü oyunca Kovid-19'dan hayatını kaybetti. Oyuncunun ölmeden önce çektiği video ülkedeki sağlık sisteminin durumunu yeniden tartışmaya açtı. Öte yandan halk Kovid-19'a karşı vücutlarına inek dışkısı sürmeye başladı.

  1. Koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Hindistan'dan acı haberler gelmeye devam ediyor.

    Koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Hindistan'dan acı haberler gelmeye devam ediyor.

  2. 35 yaşındaki Hintli aktör ve vlogger Rahul Vohra virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Vohra hastane yatağından çekilen son videosunda gördüğü tıbbi bakımı eleştirmişti.

    35 yaşındaki Hintli aktör ve vlogger Rahul Vohra virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Vohra hastane yatağından çekilen son videosunda gördüğü tıbbi bakımı eleştirmişti.

  3. Oksijen maskesi ile çektiği videoda Vohra, 'Görevliyi çağırmaya çalışıyorsun ama gelmiyorlar. Bir saat veya daha fazla sürede gelirler ve yokluklarını bir şekilde yönetmeniz gerekir' ifadelerine yer vermişti.

    Oksijen maskesi ile çektiği videoda Vohra, 'Görevliyi çağırmaya çalışıyorsun ama gelmiyorlar. Bir saat veya daha fazla sürede gelirler ve yokluklarını bir şekilde yönetmeniz gerekir' ifadelerine yer vermişti.

  4. Ünlü oyuncunun açıklamaları sonrası ülkedeki sağlık sisteminin durumu bir kez daha tartışmaya açıldı.

    Ünlü oyuncunun açıklamaları sonrası ülkedeki sağlık sisteminin durumu bir kez daha tartışmaya açıldı.

  5. Öte yandan Hindistan'da halk 'Kovid-19'a iyi geliyor' iddiasıyla vücutlarına inek dışkısı sürmeye başladı.

    Öte yandan Hindistan'da halk 'Kovid-19'a iyi geliyor' iddiasıyla vücutlarına inek dışkısı sürmeye başladı.

  6. Son dönemde kırdığı vaka rekorları ve ölü sayısı ile gündemden düşmeyen Hindistan'dan oldukça ilginç bir haber geldi.

    Son dönemde kırdığı vaka rekorları ve ölü sayısı ile gündemden düşmeyen Hindistan'dan oldukça ilginç bir haber geldi.

  7. Pandemi nedeniyle sağlık sisteminin çökme noktasına geldiği Hindistan'da halk çareyi vücutlarına inek dışkısı sürmekte buldu.

    Pandemi nedeniyle sağlık sisteminin çökme noktasına geldiği Hindistan'da halk çareyi vücutlarına inek dışkısı sürmekte buldu.

  8. Ülke basınında yer alan haberlere göre, bunun nedeni ise son dönemde hızla yayılan 'inek dışkısı KOvid-19'a iyi geliyor' iddiası.

    Ülke basınında yer alan haberlere göre, bunun nedeni ise son dönemde hızla yayılan 'inek dışkısı KOvid-19'a iyi geliyor' iddiası.

  9. Son dönemde bir hayli popüler hale gelen bu inanış üzerine uzmanlar bunun herhangi bir bilimsel temele dayanmadığının altını çizip uyarıda bulunuyor.

    Son dönemde bir hayli popüler hale gelen bu inanış üzerine uzmanlar bunun herhangi bir bilimsel temele dayanmadığının altını çizip uyarıda bulunuyor.

  10. Uzmanlara göre, bu uygulama Kovid-19'a karşı etkili olmadığı gibi diğer hastalıkları yayma konusundan da büyük bir riske neden oluyor.

    Uzmanlara göre, bu uygulama Kovid-19'a karşı etkili olmadığı gibi diğer hastalıkları yayma konusundan da büyük bir riske neden oluyor.