İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

4 Dizi Bitiyor 8 Dizi Sezon Finali Yapıyor

Televizyon ekranlarından final haberleri peş peşe geldi. Reytingleri düşen ve hikayesi biten diziler final duyurdu. 8 dizi de yaz aylarında ekranlara ara verecek.

  1. Yaz sezonuna sayılı günler kala bazı diziler için veda vakitleri yaklaşıyor. Hikayeleri biten diziler ve reytinglerde kanalların yüzünü güldürmeyen yapımlar artık televizyon ekranlarında yer almayacak. FOX TV, Show TV, Star TV gibi kanalların dizileri final kararı açıkladı.

    Yaz sezonuna sayılı günler kala bazı diziler için veda vakitleri yaklaşıyor. Hikayeleri biten diziler ve reytinglerde kanalların yüzünü güldürmeyen yapımlar artık televizyon ekranlarında yer almayacak. FOX TV, Show TV, Star TV gibi kanalların dizileri final kararı açıkladı.

  2. Star TV'de yayımlanan Sefirin Kızı dizisinin gidişatı zaten iyi değildi. Sezon ortası başrol krizi yaşayan dizide vedalar peş peşe geldi. Neslihan Atagül diziden ayrılmış ve yerine Tuba Büyüküstün gelmişti. Ancak bir türlü dizi istenilen reytingi yakalayamadı.

    Star TV'de yayımlanan Sefirin Kızı dizisinin gidişatı zaten iyi değildi. Sezon ortası başrol krizi yaşayan dizide vedalar peş peşe geldi. Neslihan Atagül diziden ayrılmış ve yerine Tuba Büyüküstün gelmişti. Ancak bir türlü dizi istenilen reytingi yakalayamadı.

  3. Üstüne Uraz Kaygılaroğlu'nun da diziden ayrılmasıyla final kaçınılmaz oldu. Sefirin Kızı dizisi 11 Mayıs Salı akşamı son bölümüyle izleyici karşısına çıkara final yapacak.

    Üstüne Uraz Kaygılaroğlu'nun da diziden ayrılmasıyla final kaçınılmaz oldu. Sefirin Kızı dizisi 11 Mayıs Salı akşamı son bölümüyle izleyici karşısına çıkara final yapacak.

  4. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un ise yalnızca 3 bölümü kaldı. Diziden art arda veda haberleri gelirken Çukur'un da vedasına çok az kaldı.

    Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un ise yalnızca 3 bölümü kaldı. Diziden art arda veda haberleri gelirken Çukur'un da vedasına çok az kaldı.

  5. FOX TV'de yayımlanan Baraj dizisi ise veda eden bir başka yapım... İlk başladığı zaman çok büyük ilgi çeken dizi daha sonra pandemi nedeniyle ekranlara bir müddet ara vermek zorunda kaldı.

    FOX TV'de yayımlanan Baraj dizisi ise veda eden bir başka yapım... İlk başladığı zaman çok büyük ilgi çeken dizi daha sonra pandemi nedeniyle ekranlara bir müddet ara vermek zorunda kaldı.

  6. Daha sonra kaldığı yerden devam eden dizi bir türlü istenilen başarıyı elde edemedi. Baraj dizisi de 30. bölümde ekranlara veda edecek olan diziler arasında yerini aldı.

    Daha sonra kaldığı yerden devam eden dizi bir türlü istenilen başarıyı elde edemedi. Baraj dizisi de 30. bölümde ekranlara veda edecek olan diziler arasında yerini aldı.

  7. Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de ekranlara veda edecek olan diziler arasında yer alıyor.

    Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de ekranlara veda edecek olan diziler arasında yer alıyor.

  8. 15 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan son bölümüyle dizi televizyon ekranlarına veda edecek.

    15 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan son bölümüyle dizi televizyon ekranlarına veda edecek.

  9. Final yapan dizilerin yanı sıra 8 farklı dizi de sezon finaline gidiyor. Sezon finaline gidecek diziler ise şu şekilde:  <br>  Akrep

    Final yapan dizilerin yanı sıra 8 farklı dizi de sezon finaline gidiyor. Sezon finaline gidecek diziler ise şu şekilde:
    Akrep

  10. Masumiyet

    Masumiyet

  11. Alev Alev

    Alev Alev

  12. Camdaki Kız

    Camdaki Kız

  13. Bir Zamanlar Kıbrıs

    Bir Zamanlar Kıbrıs

  14. Arka Sokaklar

    Arka Sokaklar

  15. Menajerimi Ara

    Menajerimi Ara

  16. Masumlar Apartmanı

    Masumlar Apartmanı