İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

3 Diziye Birden Final

Dizi sektöründe hareketli zamanlar devam ediyor. Yaz sezonuna hazır yeni dizilerin fragmanları televizyon ekranlarında dönmeye başladı. Geçtiğimiz sezonlardan bu yana yayımlanan ve artık televizyon macerasında sona gelen yapımlar ise yavaş yavaş nokta koyuyorlar.

  1. Televizyon ekranlarında dizi kıyımı yaşandı. Star TV, FOX TV ve TV8 dizileri bu hafta final yaparak ekranlara veda etti.

    Televizyon ekranlarında dizi kıyımı yaşandı. Star TV, FOX TV ve TV8 dizileri bu hafta final yaparak ekranlara veda etti.

  2. Dizi sektöründe hareketli zamanlar devam ediyor. Yaz sezonuna hazır yeni dizilerin fragmanları televizyon ekranlarında dönmeye başladı. Geçtiğimiz sezonlardan bu yana yayımlanan ve artık televizyon macerasında sona gelen yapımlar ise yavaş yavaş nokta koyuyorlar.

    Dizi sektöründe hareketli zamanlar devam ediyor. Yaz sezonuna hazır yeni dizilerin fragmanları televizyon ekranlarında dönmeye başladı. Geçtiğimiz sezonlardan bu yana yayımlanan ve artık televizyon macerasında sona gelen yapımlar ise yavaş yavaş nokta koyuyorlar.

  3. Senaryosu gereği hikayesi biten yapımlar ve reytinglerde kanalı memnun ettirmeyen, yüzünü güldürmeyen yapımlar bir bir ekranlara veda ediyor. Bu hafta ise Star TV, TV8 ve FOX TV'nin dizileri ekran yolculuğunu sonlandırdı.

    Senaryosu gereği hikayesi biten yapımlar ve reytinglerde kanalı memnun ettirmeyen, yüzünü güldürmeyen yapımlar bir bir ekranlara veda ediyor. Bu hafta ise Star TV, TV8 ve FOX TV'nin dizileri ekran yolculuğunu sonlandırdı.

  4. Star TV'de yayımlanan Sefirin Kızı dizisi, sezon ortası başrol krizi yaşadı. Ardından dizide resmen yaprak dökümü yaşandı. Neslihan Atagül, sağlık sorunları olduğunu söyleyerek diziden ayrıldı. Atagül'ün gitmesinin ardından Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak da diziden ayrıldı.

    Star TV'de yayımlanan Sefirin Kızı dizisi, sezon ortası başrol krizi yaşadı. Ardından dizide resmen yaprak dökümü yaşandı. Neslihan Atagül, sağlık sorunları olduğunu söyleyerek diziden ayrıldı. Atagül'ün gitmesinin ardından Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak da diziden ayrıldı.

  5. Üst üste vedaların ardından Tuba Büyüküstün, geçtmişte beraber rol aldığı Engin Akyürek ile yeniden bir arada rol aldı. Fakat reytingleri zaten düşüşte olan Sefirin Kızı dizisini Tuba Büyüküstün de kurtaramadı.

    Üst üste vedaların ardından Tuba Büyüküstün, geçtmişte beraber rol aldığı Engin Akyürek ile yeniden bir arada rol aldı. Fakat reytingleri zaten düşüşte olan Sefirin Kızı dizisini Tuba Büyüküstün de kurtaramadı.

  6. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca ve Burak Yörük?ün başrollerinde yer aldığı Fox dizisi Baraj da bu hafta final yapan dizilerden biri oldu.

    Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca ve Burak Yörük?ün başrollerinde yer aldığı Fox dizisi Baraj da bu hafta final yapan dizilerden biri oldu.

  7. Medyapım & No:9 Productions imzalı Baraj salı akşamı izleyiciyle buluşan 39. bölümünde ekran yolculuğunu sonlandırdı.

    Medyapım & No:9 Productions imzalı Baraj salı akşamı izleyiciyle buluşan 39. bölümünde ekran yolculuğunu sonlandırdı.

  8. TV8?de yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ?Doğduğun Ev Kaderindir? dün akşam 43. bölümüyle sevenlerine veda etti.

    TV8?de yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ?Doğduğun Ev Kaderindir? dün akşam 43. bölümüyle sevenlerine veda etti.

  9. Demet Özdemir?in başrolünde yer aldığı dizi yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi görmüş ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alıyordu.

    Demet Özdemir?in başrolünde yer aldığı dizi yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi görmüş ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alıyordu.