Semt Pazarları Önlemlerle Kuruldu

Tam kapanma döneminde semt pazarları sadece cumartesileri kuruluyor. Bugün pazarlar ikinci kez kuruldu. Belli ürünlerin satışına izin var.

  1. Pazar yerleri, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde ikinci kez açıldı.

    Pazar yerleri, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde ikinci kez açıldı.

  2. Türkiye'nin birçok yerinde pazar yerlerinin giriş ve çıkışları bariyerlerle kapatılarak, belirli noktalardan giriş ve çıkışa izin verildi. Vatandaşlar, zabıta görevlilerince ateşleri ölçülüp HES kodları kontrol edilerek pazarlara alındı. Polis, zabıta ve belediye ekiplerince pazar yerlerinde denetim yapıldı.

    Türkiye'nin birçok yerinde pazar yerlerinin giriş ve çıkışları bariyerlerle kapatılarak, belirli noktalardan giriş ve çıkışa izin verildi. Vatandaşlar, zabıta görevlilerince ateşleri ölçülüp HES kodları kontrol edilerek pazarlara alındı. Polis, zabıta ve belediye ekiplerince pazar yerlerinde denetim yapıldı.

  3. Salgın tedbirleri kapsamında kurulan pazara gelen vatandaşlar, Covid-19 tedbirlerinde uyarak taze sebze ve meyvelerden satın alıyor.

    Salgın tedbirleri kapsamında kurulan pazara gelen vatandaşlar, Covid-19 tedbirlerinde uyarak taze sebze ve meyvelerden satın alıyor.

  4. Sebze ve meyve fiyatlarının, kimi vatandaşa göre pahalı kimine göre de marketten daha uygun olduğu belirtildi.

    Sebze ve meyve fiyatlarının, kimi vatandaşa göre pahalı kimine göre de marketten daha uygun olduğu belirtildi.

  5. Pazarlarda 17.00'ye kadar satış yapılabilecek.

    Pazarlarda 17.00'ye kadar satış yapılabilecek.