Survivor Ödül Oyunlarını Kim Kazandı

Survivor ödül oyunlarını kim kazandı

  1. Ödül oyunları kaldığı yerden devam ediyor. Survivor'da finale doğru en büyük ödüller ve zorlu parkurlar ekrana yansıyor. Geçtiğimiz gün oynanan iki aileler ödül oyununun kazananı mavi takım oldu ve ailelerinden iki kişi ile zaman geçirip yemek yediler. En büyük ödülü kaybeden kırmızı takım ise ailelerini kısa süre ile görebildi. İşte, günün ödülünü ve kazanan takım...

    Ödül oyunları kaldığı yerden devam ediyor. Survivor'da finale doğru en büyük ödüller ve zorlu parkurlar ekrana yansıyor. Geçtiğimiz gün oynanan iki aileler ödül oyununun kazananı mavi takım oldu ve ailelerinden iki kişi ile zaman geçirip yemek yediler. En büyük ödülü kaybeden kırmızı takım ise ailelerini kısa süre ile görebildi. İşte, günün ödülünü ve kazanan takım...

  2. Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen 18 Mayıs Survivor ödül oyunu nefes kesti. Aileler ödülünün hemen ardından düzenlenen dikkat çeken yarışmada kırmızı takım üstünlüğünü korudu. Günün ödül oyununu kazanan takım Premier Lig'deki Chelsea - Leicester City maçını izleyecek. Öte yandan 18 Mayıs ödül oyunu parkuru bu yıl ilk kez yarışmacıların karşısına çıkıyor. Oyunun kazananı Aleyna'nın sayısı ile kırmızı takım oldu.

    Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen 18 Mayıs Survivor ödül oyunu nefes kesti. Aileler ödülünün hemen ardından düzenlenen dikkat çeken yarışmada kırmızı takım üstünlüğünü korudu. Günün ödül oyununu kazanan takım Premier Lig'deki Chelsea - Leicester City maçını izleyecek. Öte yandan 18 Mayıs ödül oyunu parkuru bu yıl ilk kez yarışmacıların karşısına çıkıyor. Oyunun kazananı Aleyna'nın sayısı ile kırmızı takım oldu.

  3. İkinci ödül oyunun ödülü yarışmacıları şaşırttı. Kazanan takım, hoparlör kazanarak adalarında 1 gün boyunca müzik şöleni yaşayacaklar. Ayrıca kazanan takımın yarışmacılarına hoparlör takımı hediye edilecek. Ardından takım; soğuk çorba, et yemeği, parmesanlı patates ve bademli pilavdan oluşan yemek yiyecek. Üzerine de Exxen'den Tolgshow Filtresiz izleyecek. İkinci ödülü kazanan takım kırmızılar oldu.

    İkinci ödül oyunun ödülü yarışmacıları şaşırttı. Kazanan takım, hoparlör kazanarak adalarında 1 gün boyunca müzik şöleni yaşayacaklar. Ayrıca kazanan takımın yarışmacılarına hoparlör takımı hediye edilecek. Ardından takım; soğuk çorba, et yemeği, parmesanlı patates ve bademli pilavdan oluşan yemek yiyecek. Üzerine de Exxen'den Tolgshow Filtresiz izleyecek. İkinci ödülü kazanan takım kırmızılar oldu.