İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İbrahim Tatlıses'e Hapis Şoku!

İbrahim Tatlıses'in kendisini dolandırdığını iddia ettiği Tatlıses TV'de Genel Müdür olarak çalışan Fulya Akbay, tehdit içerikli mesajlardan dolayı Tatlıses'e dava açtı.

  1. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu Tatlıses TV'de Genel Müdür olarak çalışan Fulya Akbay'ın kendisini dolandırdığını ileri sürerek savcılığa başvurmuş, ünlü türkücü milyonlarca lira dolandırdığını iddia etmişti.

    Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu Tatlıses TV'de Genel Müdür olarak çalışan Fulya Akbay'ın kendisini dolandırdığını ileri sürerek savcılığa başvurmuş, ünlü türkücü milyonlarca lira dolandırdığını iddia etmişti.

  2. İbrahim Tatlıses'in iddiası ardından Fulya Akbay hakkında soruşturma başlatılmıştı. Taraflar arasındaki soruşturma devam ederken, Akbay geçtiğimiz günlerde Tatlıses'in kendisini tehdit ettiğini belirterek şikayetçi oldu.

    İbrahim Tatlıses'in iddiası ardından Fulya Akbay hakkında soruşturma başlatılmıştı. Taraflar arasındaki soruşturma devam ederken, Akbay geçtiğimiz günlerde Tatlıses'in kendisini tehdit ettiğini belirterek şikayetçi oldu.

  3. Fulya Akbay dilekçesinde, 2006 yılından 2020 tarihine kadar Tatlıses Prodüksiyon Reklam ve Gösteri Hizmetleri Gıda San. Tic. Anonim şirketi ile Tatlıses Yayıncılık ve Yapımcılık A.Ş ve Tatlıses Gıda San. Tic. A.Ş şirketlerinde çalıştığını ve bir dönem itibariyle de ünlü türkücüye danışmanlık yaptığı belirtti.

    Fulya Akbay dilekçesinde, 2006 yılından 2020 tarihine kadar Tatlıses Prodüksiyon Reklam ve Gösteri Hizmetleri Gıda San. Tic. Anonim şirketi ile Tatlıses Yayıncılık ve Yapımcılık A.Ş ve Tatlıses Gıda San. Tic. A.Ş şirketlerinde çalıştığını ve bir dönem itibariyle de ünlü türkücüye danışmanlık yaptığı belirtti.

  4. Tatlıses'in kendisine WhatsApp üzerinden, "Kahpeler, şerefsizler, şimdi sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam, Bana yazmayın, yazacaklar sizlere merak etmeyin" şeklinde açıklama ibareleri taşıyacak mahiyette mesajlar gönderildiğini anlatan Akbay, ünlü türkücünün cezalandırılmasını istedi.

    Tatlıses'in kendisine WhatsApp üzerinden, "Kahpeler, şerefsizler, şimdi sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam, Bana yazmayın, yazacaklar sizlere merak etmeyin" şeklinde açıklama ibareleri taşıyacak mahiyette mesajlar gönderildiğini anlatan Akbay, ünlü türkücünün cezalandırılmasını istedi.

  5. Savcılık yürütülen soruşturmada dosyayı Uzlaştırma Büroya gönderdi. Taraflar uzlaşamadı.

    Savcılık yürütülen soruşturmada dosyayı Uzlaştırma Büroya gönderdi. Taraflar uzlaşamadı.

  6. Savcılık ünlü türkücünün Fulya Akbay'a, tehdit ve hakaret içerikli sözler yer alan mesaj göndermek suretiyle 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret, Tehdit' suçlarından dava açtı.

    Savcılık ünlü türkücünün Fulya Akbay'a, tehdit ve hakaret içerikli sözler yer alan mesaj göndermek suretiyle 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret, Tehdit' suçlarından dava açtı.

  7. Ünlü türkücünün 4 yıl hapsi isteniyor.

    Ünlü türkücünün 4 yıl hapsi isteniyor.

  8. Ünlü türkücünün ihbarıyla başlatılan dolandırıcılık soruşturması sürüyor.

    Ünlü türkücünün ihbarıyla başlatılan dolandırıcılık soruşturması sürüyor.