Habertürk Moderatörü Kübra Par, Ahmet Hakan'ın Yengesi Çıktı!

Habertürk sunucusu Kübra Par'ın, Ahmet Hakan'ın yengesi olduğu ortaya çıktı. Kübra Par, Ahmet Hakan'ın kardeşi ile evlişmiş. Ancak hiç birlikte fotoğrafları yok...

  1. Habertürk sunucusu Kübra Par'ın, Hürriyet gazetesi yayın yönetmeni Ahmet Hakan'ın yengesi olduğu ortaya çıktı. Kübra Par, Ahmet Hakan'ın yönetmen kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun ile evliymiş.

    Habertürk sunucusu Kübra Par'ın, Hürriyet gazetesi yayın yönetmeni Ahmet Hakan'ın yengesi olduğu ortaya çıktı. Kübra Par, Ahmet Hakan'ın yönetmen kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun ile evliymiş.

  2. Gerçek adını duyunca şaşıracaksınız...  <Br>  Gerçek adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan sunucu, gazete röportajlarında ve televizyonda Kübra Par adını kullanıyor.

    Gerçek adını duyunca şaşıracaksınız...
    Gerçek adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan sunucu, gazete röportajlarında ve televizyonda Kübra Par adını kullanıyor.

  3. 1984 yılında Erzincan'da dünyaya gelen Par, 2007 senesinde Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı.

    1984 yılında Erzincan'da dünyaya gelen Par, 2007 senesinde Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı.

  4. Habertürk'te sunuculuk yapan Par, Habertürk'ün internet sitesinde de günlük köşe yazıları kaleme alıyor.

    Habertürk'te sunuculuk yapan Par, Habertürk'ün internet sitesinde de günlük köşe yazıları kaleme alıyor.

  5. Kübra Par'ın gazeteci Ahmet Hakan'ın kardeşi yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun ile evliliği tekrar gündeme geldi. Mahmut Fazıl Coşkun, "Uzak İhtimal", "Yozgat Blues" filmleri ve TRT'de yayınlana "8 Ülke 8 Yönetmen ve Sinan" belgeselinin yönetmenliğini de yaptı.

    Kübra Par'ın gazeteci Ahmet Hakan'ın kardeşi yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun ile evliliği tekrar gündeme geldi. Mahmut Fazıl Coşkun, "Uzak İhtimal", "Yozgat Blues" filmleri ve TRT'de yayınlana "8 Ülke 8 Yönetmen ve Sinan" belgeselinin yönetmenliğini de yaptı.

  6. Kübra Par, kariyerinin Ahmet Hakan ile ilişkilendirilmesini istemediğini belirterek "Bu yenge muhabbetinden vazgeçin" mesajını yayınlamıştı.

    Kübra Par, kariyerinin Ahmet Hakan ile ilişkilendirilmesini istemediğini belirterek "Bu yenge muhabbetinden vazgeçin" mesajını yayınlamıştı.

  7. Kübra Par'ın "Ahmet Hakan'ın yengesi" olarak anılmasına Ahmet Hakan da itiraz etmişti. Kübra Par'ın basın hayatında yer almasında bir katkısı olmadığını yazmıştı.

    Kübra Par'ın "Ahmet Hakan'ın yengesi" olarak anılmasına Ahmet Hakan da itiraz etmişti. Kübra Par'ın basın hayatında yer almasında bir katkısı olmadığını yazmıştı.

  8. Ahmet Hakan, Kübra Par için, "Yazı söz konusu olduğunda... Bırak yengeyi, enişteyi, kaynı falan... Emmoğlum olsa bile tanımam" ifadelerini kullanmıştı.

    Ahmet Hakan, Kübra Par için, "Yazı söz konusu olduğunda... Bırak yengeyi, enişteyi, kaynı falan... Emmoğlum olsa bile tanımam" ifadelerini kullanmıştı.

  9. Kübra Par'ın eşi ile yan yana tek kare fotoğrafı olmadığı gibi kayınbiraderi Ahmet Hakan'la da kameralar karşısında hiç yan yana gelmemesi dikkat çekti...

    Kübra Par'ın eşi ile yan yana tek kare fotoğrafı olmadığı gibi kayınbiraderi Ahmet Hakan'la da kameralar karşısında hiç yan yana gelmemesi dikkat çekti...