Başrol Krizi! Dizi İçin Flaş Karar

FOX TV'nin Savaşçı dizisinde yine sorunlar çıktı, başrol diziyi bırakıyor. Dizinin son iki bölümü yayımlanacak.

  1. 4 sezon boyunca FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Savaşçı dizisi bir türlü düzlüğe çıkamadı. 5. sezonuyla beraber yeni isimleri kadrosuna katan Savaşçı, Berk Oktay'ın ayrılığının üzerini kapatamadı. Tamer Karadağlı diziye giriş yaptı fakat yalnızca 6 bölüm boyunca dizide yer aldı.

    4 sezon boyunca FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Savaşçı dizisi bir türlü düzlüğe çıkamadı. 5. sezonuyla beraber yeni isimleri kadrosuna katan Savaşçı, Berk Oktay'ın ayrılığının üzerini kapatamadı. Tamer Karadağlı diziye giriş yaptı fakat yalnızca 6 bölüm boyunca dizide yer aldı.

  2. Son yaşanan gelişmelere göre reytingleri istenilen düzeye gelmese de özellikle 6 bölüm boyunca dizide rol alan Tamer Karadağlı'nın da etkisiyle diziye ilgi biraz olsun arttı ancak eski hava yakalanamadı.

    Son yaşanan gelişmelere göre reytingleri istenilen düzeye gelmese de özellikle 6 bölüm boyunca dizide rol alan Tamer Karadağlı'nın da etkisiyle diziye ilgi biraz olsun arttı ancak eski hava yakalanamadı.

  3. Tamer Karadağlı ayrıldıktan sonra diziye yeni oyuncuların geleceği iddia edildi. Savaşçı'nın reytingleri ise giderek düşüyor. Sarp Leventoğlu ise Savaşçı dizisinin izleyenlerine yetmedi. Berk Oktay'ın ayrılığının ardından dizi toparlanamayınca Savaşçı ve FOX TV'nin yol ayrımına girdiği öğrenildi.

    Tamer Karadağlı ayrıldıktan sonra diziye yeni oyuncuların geleceği iddia edildi. Savaşçı'nın reytingleri ise giderek düşüyor. Sarp Leventoğlu ise Savaşçı dizisinin izleyenlerine yetmedi. Berk Oktay'ın ayrılığının ardından dizi toparlanamayınca Savaşçı ve FOX TV'nin yol ayrımına girdiği öğrenildi.

  4. Savaşçı dizisinin yayınlanacak 2 yeni bölümünün ardından ekranlara veda edeceği kaydedildi.

    Savaşçı dizisinin yayınlanacak 2 yeni bölümünün ardından ekranlara veda edeceği kaydedildi.

  5. Son gelişmelerle birlikte herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda Savaşçı dizisi 109. bölümüyle birlikte ekranlara veda etmiş olacak.

    Son gelişmelerle birlikte herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda Savaşçı dizisi 109. bölümüyle birlikte ekranlara veda etmiş olacak.

  6. Savaşçı hayranları, dizinin dijital bir platformda devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

    Savaşçı hayranları, dizinin dijital bir platformda devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

  7. Ancak dizi kulislerinden aktarılan bilgilere göre henüz bu konuda bir gelişme olmadığı ve Savaşçı'nın yapımcılarının yeni bir platform ile anlaşmadığı ifade edildi.

    Ancak dizi kulislerinden aktarılan bilgilere göre henüz bu konuda bir gelişme olmadığı ve Savaşçı'nın yapımcılarının yeni bir platform ile anlaşmadığı ifade edildi.