'95 Yıldır Böyle Bir Şey Görmedim'

Türkiye'nin müsilaj (deniz salyası) ile mücadelesi sürüyor. Marmara Denizi'nde etkisi oldukça artan salya; Fenerbahçe, Moda ile Kurbağlıdere'den de görüntülendi.

  1. Marmara Denizi kıyılarını kaplayan müsilaj (deniz salyası) İstanbul'da da son günlerde yoğunluğunu artıyor.

    Marmara Denizi kıyılarını kaplayan müsilaj (deniz salyası) İstanbul'da da son günlerde yoğunluğunu artıyor.

  2. Müsilajın oluşturduğu endişe verici görüntüler Kadıköy Fenerbahçe, Moda Sahilleri ile Kurbağlıdere'den de yansıdı.

    Müsilajın oluşturduğu endişe verici görüntüler Kadıköy Fenerbahçe, Moda Sahilleri ile Kurbağlıdere'den de yansıdı.

  3. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından temizlik çalışmaları yürütülüyor.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından temizlik çalışmaları yürütülüyor.

  4. Toplanan deniz salyalarının atık toplama tesislerine götürüldüğü öğrenildi.

    Toplanan deniz salyalarının atık toplama tesislerine götürüldüğü öğrenildi.

  5. "BÖYLE BİR ŞEYİ İLK DEFA GÖRÜYORUM"    Doğma büyüme Kadıköylü olduğunu söyleyen Kazım Çelikkan daha önce böyle bir manzarayla karşılaşmadığını söyledi.

    "BÖYLE BİR ŞEYİ İLK DEFA GÖRÜYORUM" Doğma büyüme Kadıköylü olduğunu söyleyen Kazım Çelikkan daha önce böyle bir manzarayla karşılaşmadığını söyledi.

  6. Çelikhan, "Şaşırdık böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Bence sahillerin beton olması etkiliyor. Sahil olsa deniz kendini temizleyecek. 1 aydır bu şekilde" diye konuştu.

    Çelikhan, "Şaşırdık böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Bence sahillerin beton olması etkiliyor. Sahil olsa deniz kendini temizleyecek. 1 aydır bu şekilde" diye konuştu.

  7. "NORMALDE DENİZE GİRERİM BU SEFER AYAĞIMI BİLE SOKMADIM"  Kayıkhane işleten Atakan Eren de, "Böyle bir şey görmedim, 21 senedir buradayım. Buranın sahibi Hasan Reis 95 yaşında. O da böyle bir şey görmemiş. 20 gündür bu şekilde arada gidiyor, tekrar geliyor. Adam orada çalışıyor. Denizin dibinde demir var, bulamıyor. Bulmaya çalışıyor, kazıyor. Siyah bir şey çıkıyor. Normalde denize girerim. Bu sefer ayağımı bile sokmadım. Arkadaş şortla girer, tulumla giriyor. Korkuyor. Ne olduğunu bilmiyoruz. Belki de cilt kanseri olacak" dedi.

    "NORMALDE DENİZE GİRERİM BU SEFER AYAĞIMI BİLE SOKMADIM" Kayıkhane işleten Atakan Eren de, "Böyle bir şey görmedim, 21 senedir buradayım. Buranın sahibi Hasan Reis 95 yaşında. O da böyle bir şey görmemiş. 20 gündür bu şekilde arada gidiyor, tekrar geliyor. Adam orada çalışıyor. Denizin dibinde demir var, bulamıyor. Bulmaya çalışıyor, kazıyor. Siyah bir şey çıkıyor. Normalde denize girerim. Bu sefer ayağımı bile sokmadım. Arkadaş şortla girer, tulumla giriyor. Korkuyor. Ne olduğunu bilmiyoruz. Belki de cilt kanseri olacak" dedi.