Reytingler Alt Üst! 2 Dizi Final Yaptı

Çukur ve Kağıt Ev'in final yaparak seyirciye veda ettiği 7 Haziran 2021 akşamı reytingler alt üst oldu. Aşkın Tarihi, Survivor, Maraşlı hüsrana uğradı. Reytinglerde zirveye yerleşen program şaşırttı.

  1. Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk?a dersini vermek ister. Fırat?ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürüklediği Aşkın Tarifi reytinglerde ilk 10'a dahil oldu.

    Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk?a dersini vermek ister. Fırat?ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürüklediği Aşkın Tarifi reytinglerde ilk 10'a dahil oldu.

  2. Zengin ve mutlu bir ailenin, beklenmedik bir cinayet karşısında içerisine girilen yalanlar sarmalını anlatan Kağıt Ev dün akşam yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti. Reytinglerde Kağıt Ev dibe çakıldı.

    Zengin ve mutlu bir ailenin, beklenmedik bir cinayet karşısında içerisine girilen yalanlar sarmalını anlatan Kağıt Ev dün akşam yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti. Reytinglerde Kağıt Ev dibe çakıldı.

  3. Çukur 132. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Show TV'de diziseverler ile son kez buluşan Çukur reytinglerde herkesi şaşırttı.

    Çukur 132. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Show TV'de diziseverler ile son kez buluşan Çukur reytinglerde herkesi şaşırttı.

  4. Fuad, Maraşlı'yı Mahur'a yalan söylememesi konusunda uyardı. Mehmet İnce olduğunu Mahur'a anlatması gerektiğini söylediği Maraşlı reytinglerde hüsrana uğradı.

    Fuad, Maraşlı'yı Mahur'a yalan söylememesi konusunda uyardı. Mehmet İnce olduğunu Mahur'a anlatması gerektiğini söylediği Maraşlı reytinglerde hüsrana uğradı.

  5. Acun Ilıcalı yapımcılığı ve hakemliğinde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 son bölümde büyük final geri sayım sürerken kırmızı ve mavi takımlar arasında bireysel dokunulmazlık oyunu ve ada konseyinde 3. eleme adayı oylaması heyecanı yaşandığı Survivor reytinglerde zirveyi rakibine kaptırdı.

    Acun Ilıcalı yapımcılığı ve hakemliğinde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 son bölümde büyük final geri sayım sürerken kırmızı ve mavi takımlar arasında bireysel dokunulmazlık oyunu ve ada konseyinde 3. eleme adayı oylaması heyecanı yaşandığı Survivor reytinglerde zirveyi rakibine kaptırdı.

  6. İşte pazartesi günü reytingleri...<br>    10 - Uyanış Büyük Selçuklu (TRT 1)

    İşte pazartesi günü reytingleri...
    10 - Uyanış Büyük Selçuklu (TRT 1)

  7. 9 - Aşkın Tarifi (Kanal D)

    9 - Aşkın Tarifi (Kanal D)

  8. 8 - Kağıt Ev (Star TV)

    8 - Kağıt Ev (Star TV)

  9. 7 - Çukur Gala (Show TV)

    7 - Çukur Gala (Show TV)

  10. 6 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

    6 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber (Fox TV)

  11. 5 - Maraşlı (ATV)

    5 - Maraşlı (ATV)

  12. 4 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

    4 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

  13. 3 - Esra Erol'da (ATV)

    3 - Esra Erol'da (ATV)

  14. 2 - Survivor (TV8)

    2 - Survivor (TV8)

  15. 1 - Çukur (Show TV)

    1 - Çukur (Show TV)