İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Rögarlardan Yine Mavi Su Fışkırdı

İstanbul Esenyurt'ta fabrikalardan kanalizasyonlara bırakılan kimyasal atıklar yine rögarlardan taştı. Sokak ve caddeler mavi suya bulandı. Yoldan geçenler kimyasal atık nedeniyle tedirgin olduklarını söyledi.

  1. Esenyurt'ta fabrikalardan kanalizasyona bırakılan atıklar rögarlardan fışkırdı.

    Esenyurt'ta fabrikalardan kanalizasyona bırakılan atıklar rögarlardan fışkırdı.

  2. YOL MAVİYE BÜRÜNDÜ  Dakikalarca akan su, 19 Mayıs Bulvarı'nı baştan aşağı maviye boyadı.

    YOL MAVİYE BÜRÜNDÜ Dakikalarca akan su, 19 Mayıs Bulvarı'nı baştan aşağı maviye boyadı.

  3. Çevre sakinleri durumdan oldukça tedirgin ve rahatsız olduklarını dile getirdi.

    Çevre sakinleri durumdan oldukça tedirgin ve rahatsız olduklarını dile getirdi.

  4. ''SU DEĞİL ZEHİR AKIYOR''  Esenyurt'ta taksi şoförlüğü yapan Ercan Yılmaz, ''Çocukları dışarı çıkarmaya korkuyoruz. Resmen su değil zehir akıyor. Deniz mavisi fabrika atıkları ve suları geliyor. Bunlar da içme sularına katılıyor'' diyerek tepki gösterdi.

    ''SU DEĞİL ZEHİR AKIYOR'' Esenyurt'ta taksi şoförlüğü yapan Ercan Yılmaz, ''Çocukları dışarı çıkarmaya korkuyoruz. Resmen su değil zehir akıyor. Deniz mavisi fabrika atıkları ve suları geliyor. Bunlar da içme sularına katılıyor'' diyerek tepki gösterdi.

  5. Aynı mahallede oturan Mesut Tulgay ise, "Daha önceden oluyordu, sonrasında buraya tadilat yapıldı. Tadilat biteli 3-4 gün oldu. Bu sefer daha şiddetli akıyor'' dedi.

    Aynı mahallede oturan Mesut Tulgay ise, "Daha önceden oluyordu, sonrasında buraya tadilat yapıldı. Tadilat biteli 3-4 gün oldu. Bu sefer daha şiddetli akıyor'' dedi.