Exxen'deki Leyla İle Mecnun'un Leyla'sı Bakın Kim

Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda seyirciyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı herkesi şaşırttı.

  1. İlk bölümü 9 Şubat 2011 yılında ekrana gelen Leyla ile Mecnun, kısa sürede ekranların fenomen dizisi haline geldi. Geniş bir seyirci kitlesine kavuşan dizi 104 bölümüyle ekranlara veda etmişti.

    İlk bölümü 9 Şubat 2011 yılında ekrana gelen Leyla ile Mecnun, kısa sürede ekranların fenomen dizisi haline geldi. Geniş bir seyirci kitlesine kavuşan dizi 104 bölümüyle ekranlara veda etmişti.

  2. Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun'un, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yeni bölümleriyle yayınlanacağı açıklanmıştı.

    Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun'un, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yeni bölümleriyle yayınlanacağı açıklanmıştı.

  3. Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimlerin paylaştığı Leyla ile Mecnun dizisi 26 Haziran'da sete çıkacak.

    Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimlerin paylaştığı Leyla ile Mecnun dizisi 26 Haziran'da sete çıkacak.

  4. 7 yıl aradan sonra ekrana gelen dizide Leyla karakterini kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu.

    7 yıl aradan sonra ekrana gelen dizide Leyla karakterini kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu.

  5. İlk sezonda Ezgi Asaroğlu, Leyla İle Mecnun dizisinde Leyla olarak yer almıştı. Fakat daha sonra diziden rol arkadaşı Ushan Çakır'ın kendisini dövdüğünü iddia ederek diziden ayrılmıştı.

    İlk sezonda Ezgi Asaroğlu, Leyla İle Mecnun dizisinde Leyla olarak yer almıştı. Fakat daha sonra diziden rol arkadaşı Ushan Çakır'ın kendisini dövdüğünü iddia ederek diziden ayrılmıştı.

  6. Senarist de Asaroğlu'nun ayrılığının ardından başarılı bir ölüm senaryosu yazmıştı. Mecnun ise ömrünün geri kalanını, gerçek Leyla'sını arayarak geçirmişti.

    Senarist de Asaroğlu'nun ayrılığının ardından başarılı bir ölüm senaryosu yazmıştı. Mecnun ise ömrünün geri kalanını, gerçek Leyla'sını arayarak geçirmişti.

  7. Masumiyet dizisiyle yıldızlaşan Deniz Işın'ın, yeniden çekimlerine başlanacak dizide Leyla karakterini canlandıracağı öğrenildi.

    Masumiyet dizisiyle yıldızlaşan Deniz Işın'ın, yeniden çekimlerine başlanacak dizide Leyla karakterini canlandıracağı öğrenildi.

  8. Ünlü yönetmen Onur Ünlü de Deniz Işın'la fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Ünlü, paylaştığı fotoğrafın üstüne "Aaa bak yeni Leyla" notunu düştü.

    Ünlü yönetmen Onur Ünlü de Deniz Işın'la fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Ünlü, paylaştığı fotoğrafın üstüne "Aaa bak yeni Leyla" notunu düştü.

  9. Yönetmen Onur Ünlü daha sonra, setten bir fotoğraf daha paylaştı. Dizi ekibinin yer aldığı fotoğraftakilerin neşesi gözlerden kaçmadı.

    Yönetmen Onur Ünlü daha sonra, setten bir fotoğraf daha paylaştı. Dizi ekibinin yer aldığı fotoğraftakilerin neşesi gözlerden kaçmadı.

  10. Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak'la birlikte toplantı yaptı.

    Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak'la birlikte toplantı yaptı.

  11. Dizinin Mecnun'u Ali Atay ise oğlu Fikret Ali'yle çekilen bir fotoğrafını "Fiko Mecnun?a yetişti, inanamıyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı.

    Dizinin Mecnun'u Ali Atay ise oğlu Fikret Ali'yle çekilen bir fotoğrafını "Fiko Mecnun?a yetişti, inanamıyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı.

  12. Leyla ile Mecnun'da Erdal Bakkal rolünü canlandıran Cengiz Bozkurt da, Serkan Keskin ile çekilen fotoğrafını "Yoğun istek üzerine yeniden yanak yanağa" notuyla paylaştı.

    Leyla ile Mecnun'da Erdal Bakkal rolünü canlandıran Cengiz Bozkurt da, Serkan Keskin ile çekilen fotoğrafını "Yoğun istek üzerine yeniden yanak yanağa" notuyla paylaştı.

  13. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan İsmail'i canlandıran Serkan Keskin ise karakterle özdeşleşen kırmızı ceketin fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

    Dizinin en sevilen karakterlerinden olan İsmail'i canlandıran Serkan Keskin ise karakterle özdeşleşen kırmızı ceketin fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.