Masumlar Apartmanı Başrol Oyuncusu Boşanıyor!

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağı iddia edilmişti. Oyuncu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak boşanma haberlerini doğruladı. Dizdar, Gürhan Altundaşar'ın arkadaşlarını da İnstagram'dan tek tek silmişti.

  1. TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren başarılı oyuncu Merve Dizdar, 2018 yılında hayatını birleştiği meslektaşı Gürhan Altundaşar ile boşanma kararını aldıklarını açıkladı

    TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren başarılı oyuncu Merve Dizdar, 2018 yılında hayatını birleştiği meslektaşı Gürhan Altundaşar ile boşanma kararını aldıklarını açıkladı

  2. Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:    "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince.

    Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince.

  3. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum."

    Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum."

  4. Ünlü oyuncu, Çok Güzel Hareketler 2 ekibini affetmedi  <br>  Dizdar, ÇGH2 ayrılığı ile gündeme gelen eşi Gürhan Altundaşar'ın arkadaşlarını Instagram hesabından tek tek sildi.

    Ünlü oyuncu, Çok Güzel Hareketler 2 ekibini affetmedi
    Dizdar, ÇGH2 ayrılığı ile gündeme gelen eşi Gürhan Altundaşar'ın arkadaşlarını Instagram hesabından tek tek sildi.

  5. Merve Dizdar'ın bu şaşırtan hamlesi hayranlarının gözünden kaçmadı. Yaşanan bu gelişme üzerine Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin de Merve Dizdar'ı silmesi dikkat çekti.

    Merve Dizdar'ın bu şaşırtan hamlesi hayranlarının gözünden kaçmadı. Yaşanan bu gelişme üzerine Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin de Merve Dizdar'ı silmesi dikkat çekti.

  6. Merve Dizdar'ın oyuncu eşi Gürhan Altundaşar'ın Çok Güzel Hareketler 2'den ayrılması üzerine Altundaşar ve ekibin basın danışmanı "Ortada bir sorun yok, zaten ekipte değişiklik olacaktı. Gürhan başka projeler de yapmak istedi" açıklamasında bulundu.

    Merve Dizdar'ın oyuncu eşi Gürhan Altundaşar'ın Çok Güzel Hareketler 2'den ayrılması üzerine Altundaşar ve ekibin basın danışmanı "Ortada bir sorun yok, zaten ekipte değişiklik olacaktı. Gürhan başka projeler de yapmak istedi" açıklamasında bulundu.

  7. Başarılı oyuncu Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'nın sezon finali yapmasının ardından izleyenlere sürpriz yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından esinlenilen Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizisinde psikolojik sorunlar yaşayan insanların hayatları ekran önüne gelirken Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i bu hafta Kırmızı Oda'ya gelecek.

    Başarılı oyuncu Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'nın sezon finali yapmasının ardından izleyenlere sürpriz yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından esinlenilen Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizisinde psikolojik sorunlar yaşayan insanların hayatları ekran önüne gelirken Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i bu hafta Kırmızı Oda'ya gelecek.

  8. Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım'ın seansına katılması beklenen Gülben'in Masumlar Apartmanı'nındaki kardeşleri Han ve ablası Safiye'nin ruhsal sorunlarını anlatacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben'in psikolojik tedavi görmesi gündeme gelmişti.

    Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım'ın seansına katılması beklenen Gülben'in Masumlar Apartmanı'nındaki kardeşleri Han ve ablası Safiye'nin ruhsal sorunlarını anlatacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben'in psikolojik tedavi görmesi gündeme gelmişti.

  9. Merve Dizdar Kimdir?<br>    Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de doğdu.  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Merve Dizdar, Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp. Craft Tiyatro'da devam etmektedir.

    Merve Dizdar Kimdir?
    Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Merve Dizdar, Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp. Craft Tiyatro'da devam etmektedir.

  10. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite'de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

    İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite'de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.