İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Aşı Olan Ünlüler Fotoğraf Paylaştı, Koronavirüs Mesajı Verdiler

Ünlüler aşı kuyruğunda! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılanmaya başlayacağını duyurmasının ardından pek çok ünlü isim soluğu hastanelerde aldı. Enis Arıkan, Gülse Birsel, Berkay, Ezgi Mola, Bengü, Hazar Ergüçlü ve Yalın gibi isimler koronavirüs aşılarının ilk dozunu yaptırdı.

  1. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamaya iki yeni grubu daha ilave ettiklerini açıklamasıyla, bu gruplarda müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri ile birlikte eylül ayında yüz yüze eğitime başlanabilmesi için öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin aşılanmasının başladığını duyurmuştu. Koca'nın açıklamasının ardından randevularını alan ünlü isimler hastanelere koştu.

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamaya iki yeni grubu daha ilave ettiklerini açıklamasıyla, bu gruplarda müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri ile birlikte eylül ayında yüz yüze eğitime başlanabilmesi için öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin aşılanmasının başladığını duyurmuştu. Koca'nın açıklamasının ardından randevularını alan ünlü isimler hastanelere koştu.

  2. Ünlü komedyen ve oyuncu Enis Arıkan, İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafı "Aşı kilo yapıyor mu diye sorduğum an" esprisiyle paylaştı.

    Ünlü komedyen ve oyuncu Enis Arıkan, İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafı "Aşı kilo yapıyor mu diye sorduğum an" esprisiyle paylaştı.

  3. Arıkan'ın okul arkadaşı ve yakın dostlu oyuncu Ezgi Mola da aşı yaptıran ünlüler arasındaydı.

    Arıkan'ın okul arkadaşı ve yakın dostlu oyuncu Ezgi Mola da aşı yaptıran ünlüler arasındaydı.

  4. Mola, "Ve aşımızı olmanın mutluluğu..." sözleriyle aşı olduğunu duyurdu.

    Mola, "Ve aşımızı olmanın mutluluğu..." sözleriyle aşı olduğunu duyurdu.

  5. Gülse Birsel de İnstagram'dan aşı olduğunu fotoğrafla belgeleyen ünlüler akımına uydu. Birsel aşı olduğu fotoğrafa "E tabii ki yani" yazdı.

    Gülse Birsel de İnstagram'dan aşı olduğunu fotoğrafla belgeleyen ünlüler akımına uydu. Birsel aşı olduğu fotoğrafa "E tabii ki yani" yazdı.

  6. Birsel, kısıtlamalar kapsamında etkilenen eğlence ve yeme içme mekanlarına yönelik çağrı yaptığı bir paylaşıma da yer verdi.

    Birsel, kısıtlamalar kapsamında etkilenen eğlence ve yeme içme mekanlarına yönelik çağrı yaptığı bir paylaşıma da yer verdi.

  7. Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, hastanede aşı olduğu anları Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

    Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, hastanede aşı olduğu anları Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

  8. Şarkıcı Bengü, "Sağlık Bakanlığı'mızın aşı programında müzisyenlerin de aşılanmaya başlamasıyla birlikte, bugün ben de aşımı oldum. Öncelikle, müzisyen dostlarımın, sektörümüzün ve tabii ki tüm halkımızın aşısına kavuşması dileğimle... Umarım uzun zamandır büyük zorluklarla ayakta kalmaya çalışan sanat, etkinlik ve müzik sektörü de tez zamanda eski günlerine kavuşur. Aşı sırasının bana gelmesiyle bir ikinci mutluluk sebebim de şu an 18 haftalık gebe oluşum. Bu konuda çok soru aldığım için de çok kıymetli hekimlerimize danışarak edindiğim bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim... Herkes gibi biz gebelerin de aşılanması çok önemli. Özellikle üçüncü ay bittikten sonra koronavirüs aşılarından herhangi birini güvenle yaptırabiliriz. Devletimize, Sağlık Bakanlığı'mıza, ve tüm sağlık çalışanlarına sonsuz sevgiler ve teşekkürler. Oğluma ve bana şifa olsun inşallah." dedi.

    Şarkıcı Bengü, "Sağlık Bakanlığı'mızın aşı programında müzisyenlerin de aşılanmaya başlamasıyla birlikte, bugün ben de aşımı oldum. Öncelikle, müzisyen dostlarımın, sektörümüzün ve tabii ki tüm halkımızın aşısına kavuşması dileğimle... Umarım uzun zamandır büyük zorluklarla ayakta kalmaya çalışan sanat, etkinlik ve müzik sektörü de tez zamanda eski günlerine kavuşur. Aşı sırasının bana gelmesiyle bir ikinci mutluluk sebebim de şu an 18 haftalık gebe oluşum. Bu konuda çok soru aldığım için de çok kıymetli hekimlerimize danışarak edindiğim bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim... Herkes gibi biz gebelerin de aşılanması çok önemli. Özellikle üçüncü ay bittikten sonra koronavirüs aşılarından herhangi birini güvenle yaptırabiliriz. Devletimize, Sağlık Bakanlığı'mıza, ve tüm sağlık çalışanlarına sonsuz sevgiler ve teşekkürler. Oğluma ve bana şifa olsun inşallah." dedi.

  9. Berkay ve Özlem Adaşahin de aşı yaptıran isimlerden... Berkay aşı yaptırdığına yönelik açıklamasında "Tüm aşılanmanın sonunda normal hayata döneceğimiz zamanları, konserlerimizi, muhteşem halkımızla buluşacağımız günün mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

    Berkay ve Özlem Adaşahin de aşı yaptıran isimlerden... Berkay aşı yaptırdığına yönelik açıklamasında "Tüm aşılanmanın sonunda normal hayata döneceğimiz zamanları, konserlerimizi, muhteşem halkımızla buluşacağımız günün mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

  10. Aşı olmak için hastaneye giden Cem Yılmaz?ı sağlık personeli ilgiyle karşıladı. Yılmaz, çektirdiği bu fotoğrafı ?Aşımızı olduk. Herkes olsun. Benim toplu aşı oldu biraz ama olsun. Sağlık personeline can feda? notuyla Instagram?a yükledi.

    Aşı olmak için hastaneye giden Cem Yılmaz?ı sağlık personeli ilgiyle karşıladı. Yılmaz, çektirdiği bu fotoğrafı ?Aşımızı olduk. Herkes olsun. Benim toplu aşı oldu biraz ama olsun. Sağlık personeline can feda? notuyla Instagram?a yükledi.

  11. Şarkıcı Gülşen, "Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına... Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir." ifadelerini kullandı.

    Şarkıcı Gülşen, "Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına... Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir." ifadelerini kullandı.

  12. Şarkıcı Hande Ünsal ise, "Ben aşımı oldum. Herkesin aşı olabilmesi için canla başla çalışan sağlık personelimize ve müzisyenlere bu yolu açan Sağlık Bakanlığı'na sonsuz teşekkürler. Lütfen aşı randevunuza gidin, eğer gitmezseniz o aşı heba oluyor!" dedi.

    Şarkıcı Hande Ünsal ise, "Ben aşımı oldum. Herkesin aşı olabilmesi için canla başla çalışan sağlık personelimize ve müzisyenlere bu yolu açan Sağlık Bakanlığı'na sonsuz teşekkürler. Lütfen aşı randevunuza gidin, eğer gitmezseniz o aşı heba oluyor!" dedi.

  13. Oyuncu Hazar Ergüçlü de bir arkadaşıyla birlikte hastanenin önünde çekildiği fotoğrafı, "Aşı olduk" sözleriyle paylaştı.

    Oyuncu Hazar Ergüçlü de bir arkadaşıyla birlikte hastanenin önünde çekildiği fotoğrafı, "Aşı olduk" sözleriyle paylaştı.

  14. Oyuncu Merve Dizdar da "Mutlu son... Aşımızı olduk" ifadelerini kullandı.

    Oyuncu Merve Dizdar da "Mutlu son... Aşımızı olduk" ifadelerini kullandı.

  15. Müzisyen Merve Özbey ise, "Şükür aşı olabildim... Storylerde de söylemiştim ama buradan da paylaşmış olayım. Bunca zamandır canla başla çalısan sağlık personelimize (inanılmaz güler yüzlüler),Sağlık Bakanlığı çalışanlarımıza ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çok teşekkürler. Sistem çok iyi ilerliyor. Dilerim bekleyen herkes bir an önce aşıya kavuşuruz." şekilnde konuştu.

    Müzisyen Merve Özbey ise, "Şükür aşı olabildim... Storylerde de söylemiştim ama buradan da paylaşmış olayım. Bunca zamandır canla başla çalısan sağlık personelimize (inanılmaz güler yüzlüler),Sağlık Bakanlığı çalışanlarımıza ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çok teşekkürler. Sistem çok iyi ilerliyor. Dilerim bekleyen herkes bir an önce aşıya kavuşuruz." şekilnde konuştu.

  16. Aşı olurken fotoğraf çektiren şarkıcı Metin Şentürk, pozunu şu notla paylaştı: ?Çok şükür sıramız geldi ve aşımızı olduk. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Bilimin gücüne güvenelim.

    Aşı olurken fotoğraf çektiren şarkıcı Metin Şentürk, pozunu şu notla paylaştı: ?Çok şükür sıramız geldi ve aşımızı olduk. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Bilimin gücüne güvenelim.

  17. Şahan Gökbakar, aşı olurken verdiği pozu esprili bir notla ?Vurdular bana, yetişin dostlaaaaar... Darısı başınıza.? diye paylaştı.

    Şahan Gökbakar, aşı olurken verdiği pozu esprili bir notla ?Vurdular bana, yetişin dostlaaaaar... Darısı başınıza.? diye paylaştı.

  18. Şarkıcı Yalın, "Aşımı oldum... Müzisyenlerin aşılanabilmesi için emek veren herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda herkesin aşıya ulaşabilmesi umuduyla..." ifadelerini kullandı.

    Şarkıcı Yalın, "Aşımı oldum... Müzisyenlerin aşılanabilmesi için emek veren herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda herkesin aşıya ulaşabilmesi umuduyla..." ifadelerini kullandı.