Son Bölümde Gülben Sürprizi

Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda'da, dizinin uyarlandığı kitabın sahibi Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir başka kitabından uyarlanan ve TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda öne çıkan Gülben karakterinin bu akşam dahil olması dizi severleri çok heyecanlandırdı.

  1. Psikolog Gülseren Budaycıoğlu'nun kitaplarındaki gerçek olaylardan senaryolaştırılarak yapım olarak öne çıkan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı'nın yolları kesişti. Yaz arası veren dizi 3 aylık ayrılığın ardından Eylül?de yeniden ekranları süsleyecek.

    Psikolog Gülseren Budaycıoğlu'nun kitaplarındaki gerçek olaylardan senaryolaştırılarak yapım olarak öne çıkan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı'nın yolları kesişti. Yaz arası veren dizi 3 aylık ayrılığın ardından Eylül?de yeniden ekranları süsleyecek.

  2. İki ayrı kanalda ekranlara getirilen dizilerden Masumlar Apartmanı karakterlerinden Gülben (Merve Dizdar) Kırmızı Oda sezon finali bölümünde yer aldı. Dizinin sonunda Gülben karakteriyle ilgili sadece fragmanda göründüğü kadar sahne olması izleyiciyi merak içinde bıraktı.

    İki ayrı kanalda ekranlara getirilen dizilerden Masumlar Apartmanı karakterlerinden Gülben (Merve Dizdar) Kırmızı Oda sezon finali bölümünde yer aldı. Dizinin sonunda Gülben karakteriyle ilgili sadece fragmanda göründüğü kadar sahne olması izleyiciyi merak içinde bıraktı.

  3. Kırmızı Oda'nın son bölümüne Masumlar Apartmanı Gülben karakteriyle Merve Dizdar bomba gibi bir giriş yaptı. Bu transfer, Kırmızı Oda'daki bu akşamki bölümde, Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonuna ilişkin ipuçları da verileceği beklentisi yaratmıştı.

    Kırmızı Oda'nın son bölümüne Masumlar Apartmanı Gülben karakteriyle Merve Dizdar bomba gibi bir giriş yaptı. Bu transfer, Kırmızı Oda'daki bu akşamki bölümde, Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonuna ilişkin ipuçları da verileceği beklentisi yaratmıştı.

  4. Altına idrar kaçırma sorunu başta olmak üzere pek çok takıntısı ve ruhsal bunalımları olan Gülben karakteri, Kırmızı Oda'nın Manolya Hanım'dan terapi almak üzere kliniğe geldi ancak Gülben'in tedavi ve iyileşme sürecine ilişkin tüm detaylar yeni sezona kaldı.

    Altına idrar kaçırma sorunu başta olmak üzere pek çok takıntısı ve ruhsal bunalımları olan Gülben karakteri, Kırmızı Oda'nın Manolya Hanım'dan terapi almak üzere kliniğe geldi ancak Gülben'in tedavi ve iyileşme sürecine ilişkin tüm detaylar yeni sezona kaldı.

  5. ?Mutluluk her zaman aradığımız o yolun sonunda olmaz, belki de yolun ta kendisidir? sözüyle geceye damga vurdu.

    ?Mutluluk her zaman aradığımız o yolun sonunda olmaz, belki de yolun ta kendisidir? sözüyle geceye damga vurdu.

  6. Kırmızı Oda sezon finalinde, Gülben ziyaretiyle yeni başlangıçlara vurgu yapılıyor.

    Kırmızı Oda sezon finalinde, Gülben ziyaretiyle yeni başlangıçlara vurgu yapılıyor.

  7. Gülben?in Doktor hanıma neler anlatacağını çok merak eden dizi hayranları, bazı yeni bilgilerin de ortaya çıkabileceğini düşünüyordu ancak tüm bu beklentiler yeni sezona kaldı.

    Gülben?in Doktor hanıma neler anlatacağını çok merak eden dizi hayranları, bazı yeni bilgilerin de ortaya çıkabileceğini düşünüyordu ancak tüm bu beklentiler yeni sezona kaldı.

  8. Öte yandan, dizinin başrolü Dr Manolya Hanım'ı canlandıran Binnur Kaya, kişisel İnstagram hesabından oyuncu Merve Dizdar ile sette çekilen fotoğraflarını paylaştı.

    Öte yandan, dizinin başrolü Dr Manolya Hanım'ı canlandıran Binnur Kaya, kişisel İnstagram hesabından oyuncu Merve Dizdar ile sette çekilen fotoğraflarını paylaştı.

  9. Oldukça yakın ve samimi görünen ikilinin bu sevgi dolu kucaklaşmaları, Gülben karakterinin yeni sezonda uzunca bir süre yer alacağının işareti olarak yorumlandı!

    Oldukça yakın ve samimi görünen ikilinin bu sevgi dolu kucaklaşmaları, Gülben karakterinin yeni sezonda uzunca bir süre yer alacağının işareti olarak yorumlandı!

  10. Binnur Kaya bu fotoğrafları "Merve hoşgeldin" notuyla paylaştı.

    Binnur Kaya bu fotoğrafları "Merve hoşgeldin" notuyla paylaştı.

  11. Önceki hafta sezon finali yaparak yaz arası veren Masumlar Apartmanı çok başarılı bir çizgide ilerledi ve milyonları da kendisine hayran bıraktı.

    Önceki hafta sezon finali yaparak yaz arası veren Masumlar Apartmanı çok başarılı bir çizgide ilerledi ve milyonları da kendisine hayran bıraktı.

  12. Kırmızı Oda dizisi de benzer bir başarıyı yakaladı ve her iki yapım da Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyor.

    Kırmızı Oda dizisi de benzer bir başarıyı yakaladı ve her iki yapım da Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyor.