Survivor 3. Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor 3. dokunulmazlığı kim kazandı?

  1. Survivor'da kim elenecek merakla beklenirken haftanın son dokunulmazlık mücadelesi de yapıldı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları finale kısa süre kala bireysel dokunulmazlık oyunlarına katılıyor. 21 Haziran Survivor eleme adayı haberimizde...

    Survivor'da kim elenecek merakla beklenirken haftanın son dokunulmazlık mücadelesi de yapıldı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları finale kısa süre kala bireysel dokunulmazlık oyunlarına katılıyor. 21 Haziran Survivor eleme adayı haberimizde...

  2. TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2021 yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlığı da oynandı. Yarışmacılar finale sayılı zaman kala dokunulmazlık parkuruna çıkmaya devam ediyor. Poyraz ile Ayşe arasında gerçekleşen dokunulmazlık final mücadelesinin kazananı ise Ayşe oldu.

    TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2021 yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlığı da oynandı. Yarışmacılar finale sayılı zaman kala dokunulmazlık parkuruna çıkmaya devam ediyor. Poyraz ile Ayşe arasında gerçekleşen dokunulmazlık final mücadelesinin kazananı ise Ayşe oldu.

  3. Son 4 yarışmacının belirlenmesi için geri sayım başladı. Gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunları ardından Poyraz ile Ayşe ilk iki eleme adayı olmuştu. Üçüncü aday ise Berkay oldu.

    Son 4 yarışmacının belirlenmesi için geri sayım başladı. Gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunları ardından Poyraz ile Ayşe ilk iki eleme adayı olmuştu. Üçüncü aday ise Berkay oldu.